Βελτιώνει την προσφορά των προϊόντων της η Betbright

Η Betbright βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε διαδικασία βελτίωσης των προϊόντων που προσφέρει στα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας σχεδιάζουν και αναπτύσσουν νέες πλατφόρμες στο αρχηγείο της Betbright, ώστε να προσφέρουν στους παίχτες του στοιχήματος νέα, ιδιόκτητα και άκρως εξατομικευμένα προϊόντα που θα είναι κομμένα και ραμμένα στις ξεχωριστές ανάγκες τους.

 

Αρωγός στη συγκεκριμένη διαδικασία βελτίωσης των προϊόντων της Betbright θα είναι και η εταιρεία Qubit, η οποία ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Qubit αναμένεται να αυξήσει τις δυνατότητες των νέων προϊόντων της Betbright, με αποτέλεσμα τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος να απολαμβάνουν υπηρεσίες που θα ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Η αρχή για τις αλλαγές που θα δουν σύντομα τα μέλη της Betbright έγινε με την επιθυμία των στελεχών της να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην αχανή αγορά του online στοιχήματος. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, αυτό το διαφορετικό μπορεί να έρθει μόνο αν ελέγχουν πλήρως τα προϊόντα που προσφέρουν. Και η βοήθεια της Qubit σε αυτόν τον τομέα κρίνεται υπερπολύτιμη, ώστε να παραδοθούν λύσεις και υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε παίχτη ξεχωριστά.

 

Ένας από τους σημαντικότερους τομείς που θα αναλάβει η Qubit στην ιστοσελίδα της Betbright είναι η σύνδεση των δικών της στοιχείων (όσον αφορά στις προτιμήσεις των παιχτών) με αυτά που θα προκύπτουν από την καθημερινότητα στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Με τον τρόπο αυτό, οι υπεύθυνοι θα γνωρίζουν τις προτιμήσεις των παιχτών και θα μπορούν να προσαρμόζουν ανάλογα τις υπηρεσίες τους και, φυσικά, το πρόγραμμα προσφορών τους.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.