Ολοκληρωτική ανανέωση στην ιστοσελίδα της Mybet

Πιστή στο πνεύμα της προηγούμενης ανακοίνωσής της, η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Mybet προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, στις 21 Μαρτίου. Η νέα πλατφόρμα αναμενόταν εδώ και χρόνια, καθώς είχε ανακοινωθεί από τους υπεύθυνους ο σχεδιασμός της, αλλά έπεσε θύμα αρκετών καθυστερήσεων, διατηρώντας την εμφάνιση και τις λειτουργίες της ιστοσελίδας σε μια κλασική, σχεδόν παρωχημένη μορφή, και κοστίζοντας νέους πελάτες στη Mybet.

Ωστόσο, από τις 21 Μαρτίου, η νέα πλατφόρμα της Mybet τέθηκε και επίσημα σε λειτουργία, με τους επισκέπτες να αντικρύζουν μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα που υπόσχεται ευκολότερο στοιχηματισμό, περισσότερες επιλογές και κορυφαίες υπηρεσίες!

 

Αισθητικές αλλαγές

Οι πρώτες αλλαγές που θα προσέξουν οι επισκέπτες αφορούν στον αισθητικό τομέα. Η νέα ιστοσελίδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προηγούμενη. Σε αυτή επικρατεί το γκρι χρώμα, ενώ θα αθλήματα, οι διοργανώσεις και οι αγώνες που έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους εμφανίζονται σε καλοσχεδιασμένους πίνακες και μενού, που θυμίζουν αντίστοιχα των apps που έχουν σχεδιαστεί για κινητό.

Η ιστοσελίδα, βέβαια, παραμένει λιτή και οδηγεί τους παίχτες στα στοιχήματα που επιθυμούν, χωρίς αντιπερισπασμούς. Ωστόσο, στην κεντρική σελίδα κυριαρχούν γραφικά και πίνακες με τις σημαντικότερες διοργανώσεις και τους αγώνες της ημέρας.

 

Πρακτικές αλλαγές

Βέβαια, οι αλλαγές στην ιστοσελίδα της Mybet ξεπερνούν τον τομέα της αισθητικής. Η νέα πλατφόρμα που την τροφοδοτεί είναι πιο γρήγορη και πιο πρακτική στη χρήση. Εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα, οι παίχτες θα δουν διαφορετικά μενού για κάθε περίπτωση, ώστε να εντοπίσουν πιο γρήγορα τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν. Και, μπορεί πλέον οι επιλογές να είναι περισσότερες, αλλά ο εντοπισμός είναι ευκολότερος. Και σε αυτό συμβάλλει και η ολοκαίνουργια μηχανή αναζήτησης στοιχημάτων.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να προσθέτουν αθλήματα, διοργανώσεις ή αγώνες στα “Αγαπημένα” τους, να παρακολουθούν στατιστικά ή να επικοινωνούν με διαφορετικούς τρόπους με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Και στο δελτίο του στοιχήματος έχουν επίσης αυξηθεί οι επιλογές τους.

 

Νέο πρόγραμμα προσφορών

Οι αλλαγές στην ιστοσελίδα της Mybet έδωσαν στους υπεύθυνους την ευκαιρία να ανανεώσουν και το πρόγραμμα προσφορών που προορίζουν για τα μέλη της. Οι παίχτες, μάλιστα, θα μπορούν να λαμβάνουν προσφορές που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

 

Το πρώτο βήμα για μια νέα ιστοσελίδα

Οι υπάρχουσες αλλαγές, τέλος, αποτελούν, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μόνο την αρχή. Οι παίχτες θα δουν σύντομα και άλλες αλλαγές, καθώς και νέες υπηρεσίες (όπως η πολυαναμενόμενη mobile πλατφόρμα). Καθ’ όλη τη διάρκεια βελτίωσης των υπηρεσιών, τέλος, οι παίχτες μπορούν να αφήνουν το δικό τους feedback, στη φόρμα που βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.