Συναλλαγές και με bitcoins στη BetOnline

Μία νέα - και αμφιλεγόμενη - μέθοδο πρόσθεσε στη γκάμα των συναλλαγών της η BetOnline. Η αμερικανική ιστοσελίδα online στοιχήματος επιτρέπει πλέον στα μέλη της να προχωρούν σε καταθέσεις και αναλήψεις, προς και από τον λογαριασμό τους, με bitcoins, το γνωστό ψηφιακό νόμισμα.

 

Χάρη σε αυτή τη νέα δυνατότητα, τα μέλη της BetOnline είναι σε θέση πλέον να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με bitcoins και να στοιχηματίσουν στα γεγονότα της επιλογής τους. Πρόκειται για μια δυνατότητα που σπανίζει στις στοιχηματικές εταιρίες. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε κάθε απαραίτητη ρύθμιση, ώστε να εξασφαλίσουν όχι μόνο την ασφάλεια των συναλλαγών, αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα επίπεδα ευκολίας.

 

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επιλέξουν την κατάθεση ή ανάληψη μέσω bitcoins και να συνδεθούν αυτόματα με το bitcoin wallet τους. Τα όρια συναλλαγών, σε καταθέσεις και αναλήψεις, κυμαίνονται από τα 20 έως τα 2.000 δολάρια και οι παίχτες θα δουν τις συναλλαγές τους να ολοκληρώνονται εντός μερικών δευτερολέπτων.

 

Τέλος, η BetOnline επιτρέπει και σε όσους θα προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση μέσω bitcoins να διεκδικήσουν το bonus καλωσορίσματος που δικαιούνται όλα τα νέα μέλη της ιστοσελίδας. Πρόκειται για ένα bonus 25%, το οποίο μπορεί να αποφέρει έως και 1.000 δολάρια σε όσους πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση - αρκεί να συμπληρώσουν τον ειδικό κωδικό FIRST.

 

Χάρη στη νέα μέθοδο συναλλαγών, λοιπόν, τα μέλη της BetOnline έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε καταθέσεις και αναλήψεις, χρησιμοποιώντας τα bitcoins, τα ψηφιακά νομίσματα του διαδικτύου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betonline και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betonline ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.