Με σημαντικά έσοδα έκανε ντεμπούτο η στοιχηματική αγορά του Mississippi

H Πολιτεία του Mississippi σήκωσε την αυλαία του νόμιμου στοιχηματισμού την 1η Αυγούστου, ακολουθώντας των παράδειγμα άλλων Πολιτειών των ΗΠΑ και, όπως φαίνεται, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Αυτό αποδεικνύει και ο τζίρος που έκαναν τον πρώτο μήνα οι στοιχηματικές εταιρείες, καθώς ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια δολάρια!

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν πως ο τζίρος της αγοράς νόμιμου στοιχήματος κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας της άγγιξε τα 6,3 εκατομμύρια δολάρια (5,4 εκατομμύρια ευρώ), φέρνοντας σημαντικά κέρδη, στους παίχτες, στις εταιρείες στοιχήματος, αλλά και στα ταμεία της Πολιτείας.

 

Τζίρος 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων τον πρώτο μήνα

Ο μεγάλος τζίρος στοιχηματισμού, όπως είναι φυσικό, έφερε μεγάλα έσοδα σε κάθε εμπλεκόμενο και πολύ περισσότερο στις στοιχηματικές εταιρείες και στα δημόσια ταμεία. Συγκεκριμένα, τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών υπολογίζονται στα 644.000 δολάρια, ενώ τα έσοδα της Πολιτείας στα 77.000 δολάρια, μέσω της φορολογίας.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Mississippi, άλλωστε, έσπευσαν να στοιχηματίσουν από την πρώτη στιγμή στα αγαπημένα τους αθλήματα, στις εγκαταστάσεις των επίγειων καζίνο που συνεργάζονται με τις στοιχηματικές εταιρείες και προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες στοιχήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, δημοφιλέστερο άθλημα αναδείχθηκε το μπέιζμπολ, συγκεντρώνοντας στοιχήματα συνολικής αξίας 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησε το αμερικανικό ποδόσφαιρο, με συνολικό τζίρο 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τέλος, παρουσιάζει το γεγονός ότι πολλοί από τους παίχτες του Mississippi αποφάσισαν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ο συνολικός τζίρος των παρολί ανήλθε στα 1,4 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ακόμη περισσότερα έσοδα αναμένουν οι υπεύθυνοι

Τα οικονομικά αποτελέσματα των επόμενων μηνών, πάντως αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, αφού πολλές από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σήμερα νόμιμα στο Mississippi δεν είχαν ακόμη ξεκινήσει τον Αύγουστο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Αυγούστου μόνο η MGM προσέφερε υπηρεσίες στοιχηματισμού, ενώ ακολούθησε η Caesars Entertainment μέσα στον Αύγουστο και οι SBTech και William Hill μέσα στον Σεπτέμβριο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.