Καταστροφικό για τις στοιχηματικές εταιρίες το Σαββατοκύριακο του Μουντιάλ

Οι πρώτες ημέρες του Μουντιάλ της Ρωσίας, με πολλά από τα φαβορί κάθε αγώνα να… στραβοπατούν και να κοστίζουν χρήματα στους παίχτες του στοιχήματος, ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρες για τις στοιχηματικές εταιρίες. Ωστόσο, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (23-24 Ιουνίου) αποδείχθηκε καταστροφικό για τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πολλά από τα έσοδά τους στα νικητήρια στοιχήματα.

Άλλωστε, τα φαβορί των αγώνων κατάφεραν (έστω και την τελευταία στιγμή) να επικρατήσουν επί των αντιπάλων τους και να αποφέρουν κέρδη σε όσους τα εμπιστεύτηκαν – με τα ταμεία των στοιχηματικών εταιριών να αδειάζουν.

 

“Μία από τις χειρότερες ημέρες στην Ιστορία μας”

Ειδικά το Σάββατο, στη διάρκεια του οποίου η Γερμανία επικράτησε στις καθυστερήσεις της Σουηδίας, αποτέλεσε μαύρη ημέρα για τις εταιρίες στοιχήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Bet365, για παράδειγμα, αναγκάστηκε να επιστρέψει οκταψήφια κέρδη στο σύνολο των στοιχημάτων των τριών αγώνων της ημέρας, με την εταιρεία να δηλώνει ότι αυτή ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες στην Ιστορία της. Αντίστοιχα, η William Hill είχε κέρδη της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων λιρών πριν το γκολ της Γερμανίας, για να καταλήξει να χάσει 1,3 εκατομμύρια λίρες.  

Το σύνολο των αγώνων του Σαββατοκύριακου κόστισε πολλά χρήματα και στη Unibet, καθώς αναγκάστηκε να επιστρέψει κέρδη εκατομμυρίων, εξαιτίας της επικράτησης των φαβορί. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα τελικά αποτελέσματα που κόστισαν χρήματα στις εταιρίες στοιχήματος, μοιράζοντας παράλληλα κέρδη στους παίχτες. Το γκολ του Παναμά απέναντι στην Αγγλία ήταν από τη μία θετική εξέλιξη για τη Ladbrokes, καθώς έστειλε στον κουβά πολλά στοιχήματα για το ακριβές σκορ, αλλά κόστισε πολλά χρήματα στη BetFred, στην αγορά του GG/NG. Επίσης, το χατ τρικ του Harry Kane αποτελεί πλέον μεγάλο πονοκέφαλο για τις στοιχηματικές εταιρίες, αφού τον φέρνει πιο κοντά στο Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ, για το οποίο είναι φαβορί και έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.