Ρεκόρ εσόδων στο στοίχημα σημείωσε η Pennsylvania τον Νοέμβριο

Η Πολιτεία της Pennsylvania κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον τομέα των εσόδων της αγοράς νόμιμου στοιχήματος μέσα στον Νοέμβριο, παρά το γεγονός ότι οι συνολικές οικονομικές επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας ήταν χειρότερες από τον προηγούμενο μήνα. Αν και τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας εμφανίστηκαν μειωμένα κατά 11,5%, σε σχέση με τον Οκτώβριο, τα έσοδα του στοιχήματος αυξήθηκαν 153,7% και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Πολιτείας, τα έσοδα του στοιχήματος ήταν αυτά που κράτησαν σε ικανοποιητικά επίπεδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania, αφού όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες τυχερών παιχνιδιών (με εξαίρεση τα online) σημείωσαν μειωμένα έσοδα.

 

Τα αυξημένα έσοδα του στοιχήματος για το Νοέμβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania άγγιξαν τα 283,3 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι μειώθηκαν κατά 2,7%, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2019, και κατά 11,5%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020.

Ωστόσο, το στοίχημα κατάφερε, όχι μόνο να αυξήσει τα έσοδά του, αλλά και να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του Οκτωβρίου του 2020. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του στοιχήματος άγγιξαν τα 37,4 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση από τα 36,8 εκατομμύρια δολάρια του Οκτωβρίου. Από αυτά τα 36,8 εκατομμύρια δολάρια, τα 31,2 εκατομμύρια προήλθαν από το online στοίχημα και τα υπόλοιπα 6,2 εκατομμύρια από το επίγειο στοίχημα.

Παρά τα αυξημένα έσοδα, πάντως, ο τζίρος του στοιχήματος στην Pennsylvania δεν ξεπέρασε το ρεκόρ του Οκτωβρίου. Τον προηγούμενο μήνα, ο τζίρος άγγιξε τα 525,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον Νοέμβριο σταμάτησε στα 491,9 εκατομμύρια δολάρια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο τζίρος αυτός είναι μεγαλύτερος κατά 55,4% από τον αντίστοιχο του Νοεμβρίου του 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.