Αυξήθηκαν κατά 26% τα ετήσια έσοδα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρόσφατου δωδεκαμήνου και οι επιδόσεις της, όπως προκύπτουν από αυτά, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές! Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σημαντική αύξηση των εσόδων από online στοίχημα, καζίνο και άλλα παιχνίδια, κατά το διάστημα από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι το χρονικό διάστημα που καλύπτουν τα οικονομικά αποτελέσματα δεν περιέχει κάποια διοργάνωση του βεληνεκούς ενός Μουντιάλ ή EURO, γεγονός που σημαίνει ότι τα επόμενα αποτελέσματα θα παρουσιάσουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση, χάρη στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2018 και απογείωσε τα έσοδα των στοιχηματικών εταιριών.

 

Σημαντική αύξηση στα έσοδα της Bet365

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, τα έσοδα των 12 μηνών άγγιξαν τα 3 δις ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 26%, σε σχέση με τους προηγούμενους 12 μήνες (Μάρτιος 2016 – Μάρτιος 2017). Η αύξηση αυτή προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, και αύξηση στα κέρδη της εταιρίας, τα οποία άγγιξαν τα 768 εκατομμύρια ευρώ, υψηλότερα κατά 33%. Χάρη και στα παραπάνω αποτελέσματα, λοιπόν, η Bet365 διαθέτει περισσότερα από 2 δις ευρώ σε μετρητά και επιπλέον 560 εκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις, χωρίς να βαρύνεται από το παραμικρό χρέος.

Όπως είναι φυσικό, μεγάλη ήταν η συνεισφορά της κορυφαίας στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365 στη σημαντική αύξηση των εσόδων της. Και ανάμεσα στα προϊόντα στοιχηματισμού που προσφέρει η εταιρία αυτό που ξεχώρισε ήταν το live στοίχημα, το οποίο ευθύνεται για το 77% των εσόδων του τομέα στοιχήματος. Αντίστοιχα σημαντική ήταν και η συνεισφορά του mobile στοιχήματος, το οποίο απέφερε έσοδα αυξημένα κατά 29%.

Όλα τα παραπάνω, τέλος, συνέβησαν σε μια περίοδο που δεν περιείχε κάποια κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου, που θα μπορούσε να απογειώσει τα έσοδα της Bet365. Και εύκολα μπορεί να συνειδητοποιήσει κανείς ότι η επόμενη αντίστοιχη ανακοίνωση της Bet365 θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή, χάρη στη συνεισφορά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.