Μειωμένες προσδοκίες κερδών στη William Hill

H στοιχηματική εταιρία William Hill δεν είναι καθόλου αισιόδοξη για το ύψος των κερδών της μέσα στο 2016, καθώς η χρονιά που μας αποχαιρέτησε πριν μερικές ημέρες δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα κερδοφόρα για την εταιρεία.

 

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως τα εκτιμώμενα κέρδη του 2016 κινούνται στο κατώτερο εύρος των προσδοκιών τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα αποτελέσματα έχει παίξει και η “ατυχία” του bookmaker, κατά τη διάρκεια του περασμένου Δεκεμβρίου. Όπως έχουν ανακοινώσει κι άλλες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, ο Δεκέμβριος ήταν ο χειρότερος μήνας των τελευταίων ετών από τη δική τους πλευρά, καθώς τα περισσότερα φαβορί κυριάρχησαν στους αγώνες τους, δικαιολογώντας τον τίτλο τους και αποφέροντας κέρδη σε εκατομμύρια παίχτες. Όπως είναι φυσικό, οι εταιρείες που αναγκάστηκαν να πληρώσουν τέτοια κέρδη παρουσίασαν σημαντικές απώλειες κερδών.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της William Hill, λοιπόν, τα λειτουργικά κέρδη του 2016 δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 260 εκατομμύρια στερλίνες. Οι εκτιμήσεις των στελεχών κυμαίνονταν ανάμεσα στα 260 και 280 εκατομμύρια. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον, καθώς εκτιμούν πως το 2017 οι οικονομικές επιδόσεις της William Hill θα είναι καλύτερες, καθώς δεν έχει επηρεαστεί η εικόνα εμπιστοσύνης που εμπνέει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.