Αυξήθηκαν τα έσοδα της GVC Holdings

Η GVC Holdings,στην οποία ανήκουν οι στοιχηματικές εταιρίες Sportingbet, αλλά πλέον και η bwin.party (την οποία εξαγόρασε πρόσφατα), ανακοίνωσε μια εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων της κατά την περίοδο του πρώτου τριμήνου του 2016.

 

Αναλυτικότερα, η GVC Holdings ανακοίνωσε μεικτά έσοδα ύψους 167,7 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 180%, σε σχέση με το αντίστοιχο του πρώτου τριμήνου του 2015!

 

Η αύξηση αυτή, βέβαια, οφείλεται στην εξαγορά της bwin.party και στα έσοδα που έφεραν οι δικές της ιστοσελίδες στην εταιρία (όπως η Bwin). Τα νέα αυτά έσοδα αποτελούν και τον βασικό λόγο που η GVC ανακοίνωσε τέτοια εξαιρετικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2016. Η εξαγορά, βέβαια, πραγματοποιήθηκε την πρώτη Φεβρουαρίου του 2016, γεγονός που σημαίνει ότι μαζί με τα αυξημένα έσοδα η GVC είχε και αυξημένα έξοδα.

 

Ο CEO της GVC, Kenneth Alexander, τέλος, δήλωσε σχετικά: «Ποτέ ξανά η GVC δε βρέθηκε σε τόσο ισχυρή θέση ανάπτυξης. Ο διευρυμένος όμιλος ήδη απολαμβάνει επιτυχία στο χρηματιστήριο, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό μας από διαφοροποιημένα προϊόντα και ισχυρά ονόματα. Βέβαια, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά, η οποία πρέπει να γίνει για να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι ιστοσελίδες των GVC και bwin.party – ανάμεσά τους και το PartyPoker – και ανυπομονούμε για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.