Αύξηση εσόδων για την Bet-at-home

Tα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Bet-at-home για το πρώτο τρίμηνο του 2016 μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν αύξηση των εσόδων τους, σε σχέση με τα αντίστοιχα του ίδιου διαστήματος της προηγούμενης χρονιάς.

 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι υπέυθυνοι, λοιπόν, τα μεικτά έσοδα που εξασφάλισε η Bet-at-home, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, άγγιξαν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 6,4%, σε σχέση με τα 28,4 εκατομμύρια ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2015.

 

Παράλληλα με τα έσοδα, βέβαια, αυξήθηκαν και τα έξοδα της εταιρείας. Η Bet-at-home, άλλωστε, έπρεπε να πληρώσει μεταξύ άλλων και για τη νέα χορηγία της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της γερμανικής Hertha Berlin BSC. Τα συνολικά έξοδα του μάρκετινγκ, λοιπόν, αυξήθηκαν στα 8,8 εκατομμύρια ευρώ.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, τα αυξημένα έξοδα έπιασαν τόπο. Τα ενεργά μέλη της Bet-at-home, άλλωστε, αυξήθηκαν στα 4,3 εκατομμύρια μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με τα 4,1 εκατομμύρια του 2015.

 

Οι στόχοι της Bet-at-home παραμένουν ίδιοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών της, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

 

H Bet-at-home δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος μιας και απέσυρε την λειτουργία της στη χώρα μας για νομικούς λόγους όπως υποστηρίζει.

Ενημερωθείτε και για τα οικονομικά αποτελέσματα της Bet-at-home το 2015.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη