Αναδιάρθρωση δανείων και αύξηση ρευστού κεφαλαίου ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Flutter

H εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε μια σειρά από παρεμβάσεις στα οικονομικά της, οι οποίες θα της επιτρέψουν να αυξήσει το ρευστό κεφάλαιό της. Συγκεκριμένα, η Flutter ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση των δύο δανείων που ξεπληρώνει, καταφέρνοντας έτσι να εξασφαλίσει περισσότερα μετρητά.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες είχαν ανακοινωθεί πριν αρκετό καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν. Μέσω αλλαγών στα δάνεια που καλείται να ξεπληρώσει, η Flutter θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη ρευστότητα, ώστε να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία της, αλλά και νέες πρωτοβουλίες.

 

Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Flutter

H Flutter Entertainment προχώρησε στην αναδιάρθρωση των δύο δανείων της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη μετατροπή των όρων αποπληρωμής σε θετικότερους για την ίδια. Χάρη στην ευελιξία που της δίνει αυτή η αναδιάρθρωση, η Flutter θα μειώσει τα επιτόκια των δανείων και θα μπορέσει να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ρευστότητα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρείας, το ρευστό της κεφάλαιο θα αυξηθεί κατά 290 εκατομμύρια ευρώ.

Τα επιπλέον αυτά μετρητά θα χρησιμοποιηθούν, σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους, στις ανάγκες της καθημερινής λειτουργίας της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται να συνεισφέρουν και σε νέες πρωτοβουλίες της Flutter. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσει η Flutter, τέλος, θα έρθουν να προστεθούν και στα 180 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε η στοιχηματική εταιρεία από την πώληση της ιστοσελίδας σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker, την οποία εξαγόρασε η Bruin Capital.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.