Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς λαχείων στην Κίνα κατά το 2020

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις λαχείων του 2020 μειώθηκαν αρκετά μέσα στο 2020, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η εξάπλωση της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα που κλήθηκαν να την αντιμετωπίσουν. Τα λαχεία ευθύνονται για τη συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων που εξασφαλίζει η αγορά τυχερών παιχνιδιών της Κίνας, αφού αποτελούν ένα από τα ελάχιστα τυχερά παιχνίδια που είναι νόμιμα στη χώρα. Με άλλα λόγια, η σημαντική μείωση των εσόδων αποτελεί μια εξαιρετική ένδειξη για τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Η αγορά λαχείων στην Κίνα, τέλος, αποτελείται από μια σειρά κληρώσεων, μα και από άλλα παιχνίδια άμεσης νίκης (και πάλι με τη μορφή κληρώσεων), όπως το Keno και κάποια παιχνίδια στοιχηματισμού στα αθλήματα.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς λαχείων της Κίνας

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, τα έσοδα της αγοράς λαχείων της Κίνας μειώθηκαν κατά 20,8% μέσα στο 2020, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 42,3 εκατομμύρια ευρώ. Η μείωση των εσόδων οφείλεται κατά κύριο λόγο στους περιορισμούς που ίσχυσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας – όπως και σε άλλες χώρες, οι κάτοικοι δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν λαχεία ή να παίξουν σε άλλα τυχερά παιχνίδια, όσο ίσχυαν lockdown και άλλα περιοριστικά μέτρα.

Στην Κίνα, έχουν αδειοδοτηθεί δύο φορείς, οι οποίοι διεξάγουν λαχειοφόρους, λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια, οι οποίοι είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται κατά 24,5% και κατά 17,9% αντίστοιχα. Τα έσοδα των λοταριών των δύο φορέων μειώθηκαν κατά 7,5% και κατά 4,7% αντίστοιχα. Ωστόσο, άλλα παιχνίδια, όπως αυτά της άμεσης νίκης (Keno κτλ.) είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται ή και να αυξάνονται ελαφρά, ενώ κάποια άλλα, όπως οι βίντεο λοταρίες, είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται έως και κατά 85%. Τα παιχνίδια που αφορούν στον αθλητισμό, τέλος, όπως κάποια είδη στοιχηματισμού, σημείωσαν πτώση κατά 38,6% στα έσοδά τους.

Παρά τα σημαντικά μειωμένα έσοδα, τέλος, οι αρμόδιοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον, αφού θεωρούν ότι σύντομα η αγορά θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. Άλλωστε, κάθε μήνα τα έσοδα αυξάνονται, με τον Δεκέμβριο να αποτελεί τον μήνα με τα μεγαλύτερα έσοδα μέσα στο 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.