Οδεύει προς την κορυφή του κόσμου η στοιχηματική αγορά των ΗΠΑ

Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε, σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της νόμιμης αγοράς στοιχήματος στις ΗΠΑ, προβλέπει ότι σύντομα οι παγκόσμιες ισορροπίες της βιομηχανίας θα αλλάξουν και πως η νεότευκτη αγορά της χώρας θα αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της έκθεσης, άλλωστε, τα έσοδα της στοιχηματικής αγοράς των ΗΠΑ θα αυξηθούν σε τεράστιο βαθμό τα επόμενα χρόνια και η ανάπτυξη θα είναι τόσο μεγάλη που θα την καταστήσει μεγαλύτερη από ευρωπαϊκές αγορές, όπως η αγγλική.

 

Οι προβλέψεις της νέας έκθεσης

Η εν λόγω έκθεση ονομάζεται US Sports Betting: The Road to 2030 και προβλέπει ότι τα έσοδα της αμερικανικής αγοράς στοιχήματος θα αυξηθούν σημαντικά την επόμενη δεκαετία. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι τα ετήσια έσοδα της αγοράς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 8 δις δολάρια έως το 2030. Αυτή η τεράστια αύξηση των εσόδων θα επιτρέψει στην αμερικανική αγορά να ανέλθει στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου και να ξεπεράσει κάθε άλλη, πλην της κινεζικής.

Συγκεκριμένα, η πρόβλεψη αναφέρει ότι, έως το τέλος του 2018, η αμερικανική αγορά θα αποτελεί την πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο (σήμερα αποτελεί την ένατη) και σύντομα θα ξεπεράσει τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, όπως η αγγλική και η ιταλική, για να βρεθεί στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την Κίνα.

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, αναφέρουν ότι η ανάπτυξη της αγοράς θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν δεν έμπαιναν στη μέση κάποιοι αποτρεπτικοί παράγοντες. Ο βασικότερος είναι το γεγονός ότι δεν είναι όλες οι Πολιτείες των ΗΠΑ διατεθειμένες να νομιμοποιήσουν το στοίχημα, με αποτέλεσμα η δυναμική της εθνικής αγοράς να μην ξεπερνά το 33% αυτού που θα μπορούσε να είναι.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.