Μειωμένα κέρδη για το 2019 προβλέπει η εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων στοιχήματος όπως η Unibet, ανακοίνωσε τις προβλέψεις της για τα κέρδη του 2019. Οι προβλέψεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, αφού προβλέπουν σημαντική μείωση των κερδών της εταιρείας κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019, εξαιτίας μιας σειράς αρνητικών αθλητικών αποτελεσμάτων, αλλά και μιας μικρής μείωσης των εσόδων.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων, τα κέρδη της Unibet θα παρουσιάσουν σημαντική μείωση μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2019, συμπαρασύροντας έτσι και τις συνολικές επιδόσεις της εταιρείας μέσα στο έτος.

 

Οι προβλέψεις της Kindred για το τέταρτο τρίμηνο του 2019

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, τα κέρδη της μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2019 δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 37,3 εκατομμύρια ευρώ. Αν οι προβλέψεις αυτές επαληθευθούν, θα πρόκειται για μια μείωση που αγγίζει το 50%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018.

Για τη μείωση αυτή ευθύνονται, πάντα σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, κάποια αρνητικά αθλητικά αποτελέσματα, που τους ανάγκασαν να μοιράσουν αρκετά κέρδη στους παίχτες. Παράλληλα, όμως, σημειώθηκε και μείωση των εσόδων της Kindred. Αναλυτικότερα, προβλέπεται ότι τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου θα εμφανιστούν μειωμένα κατά 4%, αφού δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 275 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, η Unibet προβλέπει αύξηση του τζίρου της κατά 4%, αλλά και του αριθμού ενεργών μελών κατά 2%. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτές τις αυξήσεις, για να ενισχύσει τα κέρδη ή τα έσοδά της.

Ένας ακόμη λόγος που ανέφερε η Kindred, τέλος, είναι οι αλλαγές στη νομοθεσία αρκετών ευρωπαϊκών χωρών. Αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν σε χώρες όπως η Γαλλία, η Σουηδία και η Ολλανδία ανάγκασαν την Kindred να πληρώσει περισσότερους φόρους, αλλά και να δει μείωση των εσόδων της.

Δείτε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα της Unibet για το 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.