Πέμπτο συνεχόμενο ρεκόρ για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του New Jersey

Η αγορά του New Jersey κατάφερε για έναν ακόμα μήνα να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον τομέα του τζίρου, αφού για πρώτη φορά τα ποσά που πονταρίστηκαν στα νόμιμα τυχερά παιχνίδια της Πολιτείας πλησίασαν τόσο κοντά το 1 δις δολάρια! Ο τζίρος και τα έσοδα των τυχερών παιχνιδιών σημείωσαν μία ακόμα άνοδο μέσα στον Δεκέμβριο, κυρίως χάρη στη συνεισφορά του online τομέα, ο οποίος εν μέσω πανδημίας έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική στην Πολιτεία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, η αγορά του New Jersey εξασφάλισε τζίρο ύψους 996 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στον Δεκέμβριο, σημειώνοντας αύξηση, όχι μόνο σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβριο, αλλά και σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, ο οποίος με τζίρο 803 εκατομμυρίων κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ της αγοράς.

 

Τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς του New Jersey

Τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής του New Jersey δείχνουν ότι ο τζίρος της αγοράς αυξήθηκε στα 996 εκατομμύρια δολάρια, ενώ και τα έσοδα αυξήθηκαν στα 166,3 εκατομμύρια δολάρια. Στην περίπτωση των εσόδων, η αύξηση σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβριο αγγίζει το 34,6%.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Δεκεμβρίου οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα online τυχερά παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου ευθύνονται για τα 99,5 εκατομμύρια δολάρια των συνολικών εσόδων, έχοντας σχεδόν διπλασιάσει τις επιδόσεις τους. Τον Δεκέμβριο του 2019, άλλωστε, τα έσοδα από τυχερά παιχνίδια δεν ξεπερνούσαν τα 49,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το σύνολο των εσόδων της αγοράς, πάντως, σημείωσε μείωση στο σύνολο του 2020. Τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και η προσωρινή διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων την άνοιξη προκάλεσαν μείωση των εσόδων σε καζίνο και στοιχηματικές εταιρείες, με αποτέλεσμα τα έσοδά τους να εμφανίζονται μειωμένα. Συγκεκριμένα, τα έσοδα της αγοράς για το σύνολο του 2020 μειώθηκαν στα 2,8 δις, από τα 3,4 δις του 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.