Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Colorado τον Μάιο

Η αγορά στοιχήματος του Colorado φαίνεται πως έκανε ένα διάλειμμα από την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων μηνών, καθώς εξασφάλισε μειωμένα έσοδα κατά τη διάρκεια του Μαΐου. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Πολιτείας είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται, κυρίως εξαιτίας της μείωσης των δημοφιλών αθλητικών διοργανώσεων, και εξασφάλισαν λιγότερα σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Βέβαια, αν συγκρίνουμε τον φετινό Μάιο με τον περσινό, η αύξηση των εσόδων είναι τεράστια. Ωστόσο, μια τέτοια σύγκριση έχει μικρή αξία, καθώς πέρσι τέτοια εποχή, όχι μόνο ίσχυε lockdown στην Πολιτεία, αλλά είχαν διακοπεί προσωρινά και όλες οι αθλητικές διοργανώσεις.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις του Colorado

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ρυθμιστική Αρχή του Colorado, τα έσοδα του Μαΐου του 2021 άγγιξαν τα 15,2 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα αυτά είναι αυξημένα κατά 1.500% αυξημένα, σε σχέση με τον περσινό Μάιο, αλλά δεν κατάφεραν να αυξηθούν και σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, τον Απρίλιο του 2021. Συγκεκριμένα, είναι μειωμένα κατά 13,6%, σε σχέση με τα 17,6 εκατομμύρια δολάρια του Απριλίου. Από την άλλη, ο τζίρος του Μαΐου ήταν υψηλότερος, όχι μόνο κατά 872,7% σε σχέση με τον περσινό, αλλά και κατά 1,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο του Απριλίου. Ο τζίρος του Μαΐου του 2021 άγγιξε τα 249 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων προήλθε από το online στοίχημα. Συγκεκριμένα, τα 14,9 εκατομμύρια δολάρια οφείλονται στο online στοίχημα και μόλις τα 210.494 δολάρια από το επίγειο. Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες στοιχήματος του Colorado, αυτό ήταν το μπάσκετ, με μερίδιο 34,9% επί του συνολικού τζίρου. Ακολούθησε το μπέιζμπολ, με μερίδιο 19,7%, και το χόκεϊ επί πάγου, με μερίδιο 6,2%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.