Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Washington

Τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος στην Πολιτεία της Washington σημείωσαν αύξηση μέσα στον Απρίλιο, παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της δεν ήταν όσο καλές ήταν τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, η αύξηση των εσόδων επιτεύχθηκε παρά το γεγονός ότι ο τζίρος εμφανίστηκε αρκετά μειωμένος, σε σχέση με τον Μάρτιο.

Θυμίζουμε ότι στην Πολιτεία της Washington δραστηριοποιούνται νόμιμα μόνο δύο εταιρείες στοιχήματος: η William Hill, η οποία δραστηριοποιείται στον επίγειο και στον online τομέα, και η Gambet (συνεργασία της DS Lottery με την Intralot), η οποία δραστηριοποιείται μόνο online.

 

Οι επιδφόσεις της αγοράς στοιχήματος της Washington

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι αρμόδιοι στη δημοσιότητα, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Washington άγγιξαν τα 2,1 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Απρίλιο. Η αύξηση, σε σχέση με τα έσοδα του Μαρτίου, αγγίζει το 10,5%.

Η επιτυχία των εσόδων, όμως, δεν επαναλήφθηκε και στον τομέα του τζίρου. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μείωση ύψους 29,6%, καθώς ο τζίρος δεν ξεπέρασε τα 10,7 εκατομμύρια δολάρια. Τα δύο νούμερα είναι αρκετά αντιφατικά, αλλά οι φορείς της αγοράς είναι ικανοποιημένοι, καθώς παρατηρούν μια σταθερή άνοδο και ανάπτυξη.

Κορυφαία εταιρεία στην αγορά στοιχήματος της Washington, τέλος, ανακηρύχθηκε η William Hill, η οποία σημείωσε τζίρο 8 εκατομμυρίων δολαρίων (κατά 29,8% χαμηλότερο από του Μαρτίου) και εξασφάλισε έσοδα 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων (κατά 33,3% υψηλότερα από του Μαρτίου). Οι επιδόσεις της William Hill ήταν πολύ καλύτερες από τις αντίστοιχες της Gambet (της μόνης ανταγωνίστριάς της στη Washington), η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια σε τζίρο και τα 535.772 δολάρια σε έσοδα.

Δείτε τα έσοδα της William Hill στην Πολιτεία της Washington για τον Μάρτιο του 2021.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.