Εκτιμήσεις για τζίρο άνω των 3 δις δολαρίων στην αγορά στοιχήματος της Arizona

Η Πολιτεία της Arizona νομιμοποίησε πρόσφατα το στοίχημα και οι φορείς της αγοράς αναμένουν το ντεμπούτο της, ώστε να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται νόμιμα. Ήδη, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει οι προβλέψεις για τις οικονομικές επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος της Arizona, οι οποίες είναι άκρως θετικές και κάνουν λόγο για ετήσιο τζίρο άνω των 3 δις δολαρίων.

Οι προβλέψεις αυτές βασίζονται σε μια σειρά από πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την αγορά στοιχήματος της Arizona, όπως η θέση της στον αμερικανικό χάρτη, η αφοσίωση των κατοίκων στις ομάδες της Πολιτείας και το έντονο αθλητικό πρόγραμμα. Για αυτούς τους λόγους, πολλοί κάνουν λόγο για τη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς στοιχήματος της Arizona

Τις εκτιμήσεις για τις μελλοντικές επιδόσεις της αγοράς της Arizona πραγματοποίησε η ιστοσελίδα PlayAZ.com, η οποία αναλύει και ερευνά τις πτυχές της αγοράς στοιχήματος της Πολιτείας. Σύμφωνα με την PlayAZ.com, ο ετήσιος τζίρος της αγοράς στοιχήματος μπορεί να ξεπεράσει τα 3 δις δολάρια εντός των τριών πρώτων χρόνων λειτουργίας της, με τα έσοδα των στοιχηματικών να ξεπερνούν τα 225 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα της Πολιτείας από φόρους και άλλες χρεώσεις, τέλος, αναμένεται να ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο – ωστόσο, ακόμα δεν έχουν αποφασιστεί οι φορολογικοί συντελεστές της αγοράς.

Η αισιοδοξία των αναλυτών και των φορέων της αγοράς βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Arizona. Η Πολιτεία είναι γνωστή για την έντονη αθλητική της δραστηριότητα, αφού διαθέτει από τουλάχιστον μία ομάδα και στις τέσσερις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις των ΗΠΑ (NBA, NHL, NFL και MLB) και φιλοξενεί κορυφαίες διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως το κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA, οι αγώνες NASCAR, το Super Bowl και τουρνουά του PGA. Επιπλέον, προβλέπεται ότι πολλοί παίχτες από την California, που μέχρι σήμερα είχαν τη Nevada ως τον κοντινότερο προορισμό για νόμιμα τυχερά παιχνίδια, θα επισκέπτονται την Πολιτεία για να διεκδικούν κέρδη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.