Μειώθηκαν για πρώτη φορά τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Virginia

Η αγορά στοιχήματος της Virginia, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2021, σημείωσε για πρώτη φορά μείωση των εσόδων της κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών κατά τη διάρκεια του Απριλίου μειώθηκαν, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Μαρτίου, αλλά και του Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι μηνιαίες επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος της Virginia δεν είναι καλύτερες από εκείνες του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο, η πτώση δικαιολογείται, χάρη στο γεγονός ότι πολλές δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στις ΗΠΑ ολοκληρώθηκαν μέσα στον Μάρτιο.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς της Virginia μέσα στον Απρίλιο

Τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Virginia Lottery αναφέρουν ότι τα συνολικά έσοδα της αγοράς στοιχήματος άγγιξαν τα 11,4 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για πτώση της τάξης του 17,4%, σε σχέση με τα 13,8 εκατομμύρια δολάρια του Μαρτίου, και πτώση της τάξης του 6,6%, σε σχέση με τα 12,2 εκατομμύρια δολάρια του Φεβρουαρίου. Η σύγκριση με τον Ιανουάριο, από την άλλη, δεν έχει νόημα, αφού η αγορά δε λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Μειωμένος εμφανίστηκε και ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 236,4 εκατομμύρια δολάρια. Σε σχέση με τον αντίστοιχο του εξαιρετικά επιτυχημένου Μαρτίου, η μείωση αγγίζει το 22,3%. Οι παίχτες του στοιχήματος, τέλος, κέρδισαν 217 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Πολιτεία εισέπραξε έσοδα 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από φόρους.

Η εικόνα της αγοράς στοιχήματος της Virginia κατά τον Απρίλιο, τέλος, δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αγορών που λειτουργούν νόμιμα στις ΗΠΑ είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται κατά τη διάρκεια του μήνα, σε σχέση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Μάρτιο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.