Για πρώτη φορά μεγαλύτερος ο τζίρος του New Jersey από αυτόν της Nevada!

Έστω και προσωρινά, για τον μήνα Μάιο, το New Jersey κατάφερε να κλέψει το στέμμα της πρωτεύουσας του τζόγου στις ΗΠΑ από το Las Vegas. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του Μαΐου 2019, ο τζίρος των τυχερών παιχνιδιών (επίγειων και online) στο New Jersey ήταν μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της Nevada.

Η Nevada, που έως πρόσφατα δεν είχε ποτέ απειληθεί στον τομέα του τζίρου τυχερών παιχνιδιών, σημείωσε μια μικρή αύξηση στον τζίρο του Μαΐου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό, ωστόσο, τα στοιχήματα και τα πονταρίσματα στα τυχερά παιχνίδια του New Jersey είχαν μεγαλύτερη αξία.

 

Στη δεύτερη θέση η Nevada

Τον Μάιο του 2019, η Nevada είδε τον τζίρο των τυχερών παιχνιδιών να αυξάνεται κατά 0,6%, στα 317,4 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τα έσοδα των τυχερών παιχνιδιών μειώθηκαν κατά 6% στα 981,8 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται, μάλιστα, για τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα που τα συνολικά έσοδα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 1 δις δολάρια.

Από την άλλη, οι επιδόσεις του New Jersey ήταν καλύτερες, με αποτέλεσμα ο τζίρος της Πολιτείας να ξεπεράσει για πρώτη φορά αυτόν της Nevada. Συγκεκριμένα, κατά τον Μάιο, ο τζίρος στα τυχερά παιχνίδια του New Jersey έφτασε τα 318,9 εκατομμύρια δολάρια, με τα 263,6 να αφορούν στα online παιχνίδια.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Nevada

Οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη Nevada ήταν αυτές που δέχθηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα μέσα στον Μάιο. Τα έσοδά τους από το στοίχημα δεν ξεπέρασαν τα 11,3 εκατομμύρια δολάρια, με τα περισσότερα να προέρχονται από τον στοιχηματισμό στο μπέιζμπολ (7,8 εκατομμύρια δολάρια) και το μπάσκετ (4,5 εκατομμύρια δολάρια). Αντίθετα, ο στοιχηματισμός στο αμερικανικό ποδόσφαιρο ζημίωσε τις εταιρείες κατά 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, μάλιστα, τα έσοδα από παιχνίδια καζίνο και στοίχημα παρουσίασαν μείωση της τάξης του 19,2%, σε σχέση με τον Μάιο του 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.