Ενθουσιασμός για την Αυστραλία από τη στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes, η οποία έχει επεκταθεί και στην αγορά της Αυστραλίας, διατηρώντας ξεχωριστό τμήμα εκεί, δηλώνει ενθουσιασμένη από τις έως τώρα επιδόσεις της, αλλά και τις προοπτικές που εμφανίζει η αγορά της χώρας.

Η εικόνα, άλλωστε, που σχημάτισε ο CEO της εταιρείας, James Mullen, σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Αυστραλία, είναι αν μη τι άλλο πέρα για πέρα θετική. Η αισιοδοξία των υπευθύνων, μάλιστα, δε μειώνεται ούτε εξαιτίας των σχεδίων της κυβέρνησης για νέους φόρους που θα δυσχεράνουν το κερδοφόρο έργο της επιχείρησης.

 

Υπό την απειλή νέων φόρων

Αναλυτικότερα, η Νότια Αυστραλία προσανατολίζεται στο να φορολογεί τις εταιρείες στοιχηματισμού που δραστηριοποιούνται στη χώρα, όχι ανάλογα με την έδρα τους, αλλά ανάλογα με την έδρα των πελατών τους. Αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά για τη Ladbrokes Αυστραλίας που ναι μεν έχει πελάτες από το νότιο τμήμα της χώρας, αλλά εδρεύει στη Βόρειο Αυστραλία για αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να αποφύγει τους μεγάλους φόρους του νοτίου τμήματος.

Ωστόσο, ο James Mullen δε μοιάζει να ανησυχεί για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δήλωσε, άλλωστε, πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αν και όταν προκύψει, ενώ συμπλήρωσε πως είναι νομικά προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

 

Μόνο επιτυχίες στην αγορά της Αυστραλίας

Στην ίδια επίσκεψη και στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes, ο James Mullen ανακοίνωσε αύξηση των μεικτών εσόδων της εταιρείας κατά 67%, μέσα στο 2016! Με τη σειρά του, ο CFO της εταιρείας, John Bowtell, ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων από το online στοίχημα κατά 51%.

Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η στρατηγική της εταιρείας στην Αυστραλία είναι άκρως επιτυχημένη, καθώς καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ο ίδιος ο Mullen ανέφερε πως δεν υπάρχουν προς το παρόν σκέψεις αναπροσαρμογής της υπάρχουσας στρατηγικής. Άλλωστε, δε βλέπουν κανένα λόγο για κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που τα ποσοστά ανάπτυξης είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Η Ladbrokes τα πηγαίνει πολύ καλά στην αγορά της Αυστραλίας και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι έχει μπει και στον χώρο των χορηγιών της χώρας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.