Άκρως επιτυχημένος ο Φεβρουάριος για την ιταλική αγορά στοιχήματος

Ο Φεβρουάριος του 2018 αποτέλεσε τον πιο επιτυχημένο μήνα για την ιταλική αγορά στοιχήματος, αφού παρουσίασε σημαντική αύξηση στα μεικτά έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο φετινός Φεβρουάριος έφερε αύξηση των εσόδων κατά 260% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017!

Όπως είναι φυσικό, αυτή η επιτυχία δεν φέρνει μόνο αυξημένα έσοδα στις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη γειτονική χώρα, αλλά και στο ιταλικό Δημόσιο, μέσω των φόρων. Και για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι κάνουν λόγο για τον πιο επιτυχημένο Φεβρουάριο των τελευταίων ετών.

 

Αύξηση 260% στα μεικτά κέρδη της αγοράς στοιχήματος

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, τα μεικτά έσοδα της ιταλικής αγορά στοιχήματος άγγιξαν τα 124 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 260%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2017.

Η στοιχηματική εταιρεία που βρέθηκε στην κορυφή των εσόδων ήταν η αυστριακή Sks36, η οποία πήρε την πρωτιά από την ιταλική Snaitech. Οι δύο εταιρείες εξασφάλισαν το 13% και το 12,9% των εσόδων του Φεβρουαρίου. Οι υπόλοιπες εταιρείες που βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης ήταν οι Eurobet, Sisal και Lottomatica.

Tα παραπάνω έσοδα, όπως είναι φυσικό, αύξησαν και τα έσοδα των κρατικών ταμείων, αφού εξασφαλίστηκαν 24,3 εκατομμύρια ευρώ μέσω της φορολογίας.

 

Συνεχίζει να αναπτύσσεται η ιταλική αγορά

Η ιταλική αγορά στοιχήματος δείχνει σημάδια επιτυχίας, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε ένα είδος μεταβατικής περιόδου, καθώς συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις. Παράλληλα, πολλοί φορείς της αγοράς ζητούν από τους αρμόδιους τη θέσπιση νέων νόμων που θα ρυθμίσουν αποτελεσματικότερα την αγορά. Άλλωστε, στην Ιταλία εκκρεμούν σοβαρές ρυθμίσεις για πτυχές του στοιχήματος, όπως το cash out, το ασιατικό χάντικαπ και η λύση προστριβών ανάμεσα σε παίχτες και στοιχηματικές εταιρείες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.