Ρεκόρ στοιχηματισμού στο Σουηδία-Ελβετία προβλέπει η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων Unibet προβλέπουν πως η Τρίτη 3 Ιουλίου θα αποτελέσει την καλύτερη ημέρα του Μουντιάλ, όσον αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα της. Τη συγκεκριμένη ημέρα διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα σε Σουηδία και Ελβετία και, δεδομένου ότι η σουηδική αγορά αποτελεί τη μεγαλύτερη ίσως πηγή εσόδων της Unibet, οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι τα έσοδά τους θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο!

Η Σουηδία, άλλωστε, αντιμετωπίζει την Ελβετία, με σκοπό να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ και οι Σουηδοί παίχτες του στοιχήματος έχουν ενεργοποιηθεί, στηρίζοντας την εθνική τους ομάδα. Βέβαια, τα στοιχήματα των Σουηδών δεν καθοδηγούνται μόνο από πατριωτισμό, αλλά και από το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας τους έχει αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης.

 

Οι εκτιμήσεις και τα στοιχεία της Unibet

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Unibet, τα έσοδα που υπολογίζεται να εξασφαλίσει από τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι τα περισσότερα του Μουντιάλ, ενώ παράλληλα θέτουν υποψηφιότητα και για ρεκόρ στην Ιστορία της στοιχηματικής ιστοσελίδας της. Οι Σουηδοί σπεύδουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα και υπολογίζεται ότι ο τζίρος θα ξεπεράσει τις μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία των Σουηδών έχει στοιχηματίσει στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Σχεδόν τα 2/3 των χρημάτων που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Unibet προβλέπουν νίκη της Σουηδίας, με το 90% των στοιχημάτων να βρίσκεται στο σημείο 1 του 1Χ2.

 

“Το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός που έχουμε δει ποτέ”

Ο Dersim Sylwan, γενικός διευθυντής στην αγορά της Σουηδίας, στην ιδιοκτήτρια εταιρία της Unibet, Kindred, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός που έχουμε δει ποτέ, στον τομέα της δραστηριότητας και της εγγραφής νέων μελών. Το κοινό μας έγινε μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο, ενώ όλες μας οι προσπάθειες στο μάρκετινγκ έχουν επικεντρωθεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να διατηρήσουμε το νέο κοινό μας και να τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ”.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.