Αυξημένα κέρδη για το 2017 προβλέπει η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Εκπρόσωποι της εταιρείας στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσαν ότι οι προβλέψεις τους για τα συνολικά κέρδη του 2017 είναι αρκετά αισιόδοξες. Η επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της στοιχηματικής εταιρείας για το 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι τελικές προβλέψεις για τις επιδόσεις της William Hill το προηγούμενο έτος είναι άκρως θετικές.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, οι νέες προβλέψεις για τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους είναι ακόμη πιο αισιόδοξες, σε σχέση με τις αρχικές.

 

Αύξηση κερδών κατά 11% προβλέπει η William Hill

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι προβλέπουν ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017 θα περιέχουν αύξηση των κερδών της εταιρείας στοιχήματος κατά 11%. Οι νέες προβλέψεις κάνουν λόγο για κέρδη της τάξης των 326,9 εκατομμυρίων ευρώ, ξεπερνώντας τις προηγούμενες.

Η σημαντική αυτή αύξηση των κερδών οφείλεται στην ισχυρή παρουσία της William Hill στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και των ΗΠΑ (μέσω υπηρεσιών online καζίνο). Παράλληλα, οι αλλαγές που πραγματοποίησε η εταιρεία (ειδικά στον online τομέα) κατά τη διάρκεια του 2017 είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των μελών της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη, σε σχέση και με το περσινό διάστημα, αλλά και με την υπόλοιπη χρονιά, κρίνεται και η περίοδος του τέταρτου τετραμήνου του 2017. Σε αυτό το διάστημα, τα έσοδα της William Hill μπορεί να μην αυξήθηκαν σημαντικά, αλλά τα θετικά αποτελέσματα σε ποδόσφαιρο και ιπποδρομίες εξασφάλισαν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις μελλοντικές ευκαιρίες”

Ο Philip Bowcock, CEO της εταιρείας στοιχημάτων William Hill, σχολίασε τις νέες προβλέψεις: “Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017 θα είναι θετικά, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας να ανανεωθούμε στον online τομέα, να αναπτυχθούμε περισσότερο στις ΗΠΑ και να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχηματισμού. Παράλληλα, βελτιώνουμε συνεχώς τις δυνατότητες των παιχτών μας να στοιχηματίζουν υπεύθυνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις μελλοντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το 2018 – μια χρονιά με Μουντιάλ – χάρη στην ανταγωνιστική θέση μας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και στην προοπτική να νομιμοποιηθεί το στοίχημα στις ΗΠΑ”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.