Μεγάλο το κόστος των περιοριστικών μέτρων για την αγορά τυχερών παιχνιδιών στις Φιλιππίνες

Η PAGCOR, το συλλογικό όργανο των επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών στις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, έχουν προκαλέσει μεγάλη απώλεια εσόδων. Άλλωστε, οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν αναγκαστεί να κλείσουν προσωρινά, ενώ ακόμη και όσες προσφέρουν υπηρεσίες στο διαδίκτυο βλέπουν τις απώλειες να συσσωρεύονται.

Όπως έχει συμβεί και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, στις Φιλιππίνες ισχύουν έκτακτα μέτρα, που όχι μόνο περιορίζουν τους πολίτες στα σπίτια τους, αλλά έχουν αναγκάσει και πολλές επιχειρήσεις να κατεβάσουν ρολά, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας.

 

Οι απώλειες της PAGCOR λόγω των μέτρων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της PAGCOR, υπολογίζεται ότι οι περιορισμοί που ισχύουν στη χώρα κοστίζουν στην αγορά τυχερών παιχνιδιών το ποσό των 107 εκατομμυρίων ανά μήνα. Θυμίζουμε ότι οι επίγειες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών έκλεισαν στις 15 Μαρτίου και, από τότε τα έσοδά τους είναι σχεδόν μηδενικά – εκτός από όσες δραστηριοποιούνται και στο διαδίκτυο.

Όσο, λοιπόν, παραμένουν κλειστά τα στοιχηματικά πρακτορεία, οι αίθουσες με φρουτάκια και τα επίγεια καζίνο, η PAGCOR συσσωρεύει ζημίες, αφού τα έξοδα αυξάνονται, σε αντίθεση με τα ελάχιστα έσοδα. Ωστόσο, το συλλογικό όργανο των επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενίσχυσης της κυβέρνησης στο δύσκολο έργο της.

Άλλωστε, η PAGCOR έχει ανακοινώσει μια σειρά από πρωτοβουλίες οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να βοηθήσει ειδικά τις δομές υγείας να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Αρχικά, ενίσχυσε το κυβερνητικό έργο με το ποσό των 370 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη βοήθεια οι πιο υποβαθμισμένες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, δώρισε μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε όσους αναγκάζονται να εργάζονται στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά του κορωναϊού. Τέλος, και οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που αποτελούν μέλη της PAGCOR ενίσχυσαν τα ειδικά ταμεία με το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.