Αύξηση στα κέρδη της GVC έφεραν οι ανατροπές του EURO

Κάποια από τα αποτελέσματα των αγώνων του πρώτου γύρου του EURO 2016 που δεν κατάφεραν να προβλέψουν οι παίχτες του στοιχήματος βοήθησαν τη GVC Holdings Plc να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου του 2016. Η εταιρεία του online στοιχήματος που διατηρεί ιστοσελίδες στοιχήματος όπως η Sportingbet (και έχει συγχωνευθεί με την bwin.party) ανακοίνωσε πως το περιθώριο κέρδους της στα στοιχήματα αυξήθηκε στο 9,9%, έναντι του 7,9% του δεύτερου τριμήνου του 2015.

 

Οι ιστοσελίδες που ανήκουν στην GVC επωφελήθηκαν σημαντικά από το πλήθος των ισοπαλιών που σημειώθηκαν στους ομίλους του EURO – πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που πάντα ευνοεί τις εταιρίες στοιχημάτων. Παράλληλα, οι νίκες-έκπληξη ομάδων, όπως η Αλβανία και η Ισλανδία, κατόρθωσαν να αυξήσουν το ποσοστό νίκης της GVC, η οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει λιγότερα χρήματα στα μέλη των ιστοσελίδων της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.