Και υπηρεσίες αντι-ντόπινγκ θα προσφέρει στο εξής η Sportradar

Η Sportradar έγινε αρχικά γνωστή ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής στατιστικών στον τομέα του στοιχήματος, αλλά πολύ γρήγορα αξιοποίησε την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες που είχε συγκεντρώσει, προκειμένου να προσφέρει και υπηρεσίες διαφύλαξης της ακεραιότητας των αθλημάτων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες διοργανώτριες Αρχές. Η Sportradar επανέλαβε μια παρόμοια επέκταση σε ένα νέο τομέα και πλέον θα προσφέρει και υπηρεσίες αντι-ντόπινγκ στις Αρχές που ενδιαφέρονται.

Σκοπός της Sportradar είναι να ενισχύσει το έργο των αρμόδιων Αρχών στον τομέα του αντι-ντόπινγκ, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θέτει η πανδημία. Χάρη στις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο εξής η Sportradar, οι αρμόδιοι θα μπορούν να συλλέγουν και να εξετάζουν δείγματα από απόσταση.

 

Το νέο σύστημα αντι-ντόπινγκ της Sportradar

Η Sportradar χρησιμοποίησε υπάρχουσες και νέες τεχνολογίες της, προκειμένου να αναπτύξει το σύστημα ελέγχων από απόσταση (Remote Testing System). Χάρη στο συγκεκριμένο, είναι δυνατή η ανάλυση δειγμάτων της αναπνοής και του αίματος των αθλητών που θα καλούνται να πραγματοποιούν τεστ και η αποστολή τους στους σέρβερ των αρμόδιων Αρχών. Χάρη σε αυτό το σύστημα της Sportradar, θα μπορέσουν να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον συγκεκριμένο τομέα η πανδημία, αφού η συλλογή και η ανάλυση των δειγμάτων δε θα πραγματοποιείται απαραίτητα στο ίδιο μέρος.

Το λανσάρισμα του νέου συστήματος, τέλος, σχολίασε ο επικεφαλής του τομέα αντι-ντόπινγκ της Sportradar, Dominic Mueser: “Το Remote Testing System αποτελεί τη νέα υπηρεσία της Sportradar στον τομέα του αντι-ντόπινγκ, αλλά δεν αντικαθιστά τις παραδοσιακές μεθόδους. Αντίθετα, τις ενισχύει και εκμοντερνίζει τη διαδικασία, με τρόπο που λαμβάνει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες της νέας μετά την πανδημία εποχής. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε, είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε ευέλικτες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να μπορούν οι υπηρεσίες αντι-ντόπινγκ να διεξάγουν ευκολότερα τα καθήκοντά τους”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.