Ενοποίηση του προγράμματος εθελοντικού αποκλεισμού προωθεί η Ισπανία

Οι 17 αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας έχουν συμφωνήσει στη δημιουργία ενός συνεργατικού πλαισίου, προκειμένου να ενοποιήσουν τα συστήματα εθελοντικού αποκλεισμού από τα τυχερά παιχνίδια που έχουν αναπτύξει. Μόλις η συνεργασία των περιφερειών ολοκληρωθεί, τα 17 τοπικά συστήματα που λειτουργούν σήμερα στην Ισπανία θα αντικατασταθούν από ένα εθνικό.

Θυμίζουμε ότι στην Ισπανία οι παίχτες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο μπορούν να εγγραφούν στο σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού και να χάσουν την πρόσβαση σε οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι. Η ισχύς του κάθε συστήματος, όμως, είναι κατά κύριο λόγο τοπική, καθώς δεν υπάρχει συντονισμός ανάμεσα στις περιφέρειες.

 

Τα σχέδια για ένα ενιαίο σύστημα αποκλεισμού

Το ενιαίο σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού που προωθείται στην Ισπανία αναμένεται να φέρει αρκετά οφέλη στους παίχτες, αλλά και στους αρμόδιους. Πρώτα απ’ όλα, θα δημιουργήσει μια ενιαία βάση παιχτών που έχουν ζητήσει τον αποκλεισμό τους, η οποία θα ισχύ σε ολόκληρη τη χώρα, προστατεύοντας έτσι αποτελεσματικότερα όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Επιπλέον, θα δώσει στους αρμόδιους μια νέα πλατφόρμα, ώστε να προχωρούν σε αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών. Χάρη σε αυτή την πλατφόρμα, η οποία θα βασίζεται σε μια εθνική και εκτενή βάση δεδομένων, θα είναι σε θέση να εξετάζουν στοιχεία και στατιστικά, σχετικά με την εξάπλωση του εθισμού στον τζόγο. Ήδη, άλλωστε, κάποιες από τις αρμόδιες Αρχές έχουν ανακοινώσει μια σειρά από πρωτοβουλίες, οι οποίες θα βασιστούν στις ευκολίες που θα παρέχει το ενιαίο σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.