Αυξήθηκαν τα έσοδα των αγγλικών στοιχηματικών ιστοσελίδων μέσα στον Απρίλιο

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, έχει ξεκινήσει να ανακοινώνει μηνιαία οικονομικά αποτελέσματα για την αγορά τυχερών παιχνιδιών και πρόσφατα προχώρησε στη δημοσίευση της έκθεσής της για τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών για τον Απρίλιο. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Απρίλιος απέφερε περισσότερα έσοδα από τον Μάρτιο, ειδικά στον τομέα του online στοιχήματος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Απρίλιος ήταν πιο επιτυχημένος από τον Μάρτιο, αλλά και ο δεύτερος πιο επιτυχημένος μήνας από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η UKGC ξεκίνησε να δημοσιεύει μηνιαία στοιχεία για τις επιδόσεις της αγοράς. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Απριλίου, μάλιστα, έπαιξε και το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά γεγονότα της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Οι επιδόσεις της αγγλικής αγοράς τον Απρίλιο

Τα στοιχεία της UKGC αφορούν αποκλειστικά στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών και βασίζονται στα δεδομένα στοιχηματικών εταιρειών που εκπροσωπούν το 80% της αγοράς. Σύμφωνα με αυτά, τα συνολικά έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών άγγιξαν τα 653,2 εκατομμύρια ευρώ μέσα στον Απρίλιο, σημειώνοντας αύξηση 2,6%, σε σχέση με τον Μάρτιο.

Μεγάλο ρόλο στην αύξηση των εσόδων της αγοράς έπαιξε το online στοίχημα, το οποίο είδε τα έσοδά του να αυξάνονται κατά 7% και να αγγίζουν τα 311,8 εκατομμύρια ευρώ. Αύξηση σημείωσε και ο στοιχηματισμός στα eSports (2,7%), ενώ ο στοιχηματισμός στα virtual sports σημείωσε μείωση 8,9%.

Σε αντίθεση με το στοίχημα, πάντως, που είδε τα έσοδά του να αυξάνονται μέσα στον Απρίλιο, τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια σημείωσαν μείωση. Τα φρουτάκια και τα υπόλοιπα παιχνίδια των online καζίνο εξασφάλισαν συνολικά έσοδα 318 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας μείωση 0,5%, ενώ το πόκερ είδε τα έσοδά του να μειώνονται κατά 9,1%, στα 9,8 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τα οικονομικά στοιχεία που είχε ανακοινώσει η UKGC για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.