Άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ τα ετήσια πρόστιμα της UKGC στις στοιχηματικές εταιρίες

Η UKGC (UK Gambling Commission) αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό των προστίμων που επέβαλε στις αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες, για παραβάσεις του νόμου, ξεπέρασαν οριακά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, κατά το οικονομικό έτος 2017-2018. Τα στοιχεία αφορούν σε πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τον Μάιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018 και δείχνουν ότι τα πρόστιμα έχουν αυξηθεί, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Κάποια από αυτά τα πρόστιμα, όμως, ήταν αρκετά υψηλά, όπως παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι, αλλά κρίθηκαν αναγκαία και χρησίμευσαν ως παραδειγματισμός, προκειμένου άλλες εταιρίες στοιχήματος να το ξανασκεφτούν πριν παραβιάσουν το νόμο.

 

Πρόστιμα 20,1 εκατομμυρίων ευρώ στις στοιχηματικές εταιρίες

Ένα τέτοιο πρόστιμο ήταν αυτό που επιβλήθηκε πριν μερικούς μήνες στην στοιχηματική εταιρεία 888, με την αιτιολογία ότι δεν προστάτευε αποτελεσματικά τους ευπαθείς πελάτες της. Το συγκεκριμένο πρόστιμο άγγιξε τα 8,8 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό, βέβαια, ήταν ένα από τα πρόστιμα που αύξησε τον φετινό… λογαριασμό των αγγλικών στοιχηματικών εταιριών που παραβίασαν το νόμο, οι οποίες κλήθηκαν να πληρώσουν φέτος το συνολικό ποσό των 20,1 εκατομμυρίων ευρώ, 1,8 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το 2016-2017.

Κατά την ανακοίνωση των παραπάνω αποτελεσμάτων, μάλιστα, ο εκπρόσωπος της UKGC δήλωσε πως σκοπός της (και των προστίμων που μοιράζει) είναι, όχι μόνο να προστατέψει τους καταναλωτές, αλλά και να αυξήσει την ποιότητα και τα επίπεδα προστασίας της αγοράς του στοιχήματος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι υπεύθυνοι είναι ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι στις εταιρίες στοιχήματος που παραβαίνουν το νόμο, με σκοπό να αποτρέψουν τις υπόλοιπες από το να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, με σκοπό το κέρδος.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη