Τεχνητής νοημοσύνης στον αγώνα κατά του εθισμού ρίχνει η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 ανακοίνωσε πως πραγματοποιεί έρευνες για την πιθανή χρησιμότητα ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης στον αγώνα κατά του εθισμού των παιχτών στον τζόγο. Προς το παρόν, το συγκεκριμένο project βρίσκεται σε αρχικό επίπεδο και δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα αποτελέσματα. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας, όμως, έχουν δεσμευθεί να μοιραστούν κάθε συμπέρασμα με την ευρύτερη αγορά, προκειμένου να εργαστούν όλοι προς τη μείωση του φαινομένου.

Η Bet365 δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη εταιρία στοιχήματος που εξετάζει τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναγνώριση και αντιμετώπιση κρουσμάτων εθισμού στον τζόγο. Τους τελευταίους μήνες, η Kindred (ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet) προσπαθεί να αναπτύξει το δικό της σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που θα χρησιμεύσει στον ίδιο ακριβώς τομέα.

 

Εντοπισμός των προβλημάτων μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο project της Bet365 βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, οι υπεύθυνοι δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσουν λεπτομέρειες για την πορεία ή την λειτουργία του. Ο σκοπός της στοιχηματικής εταιρίας, όμως, είναι ξεκάθαρος: επιθυμεί να αναπτύξει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που να μπορεί να αναγνωρίζει αυτόματα παίχτες με προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, δεν υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος εντοπισμού τέτοιων παιχτών. Οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιριών είναι υποχρεωμένοι να εντοπίζουν άτομα που πραγματοποιούν συχνές συναλλαγές και χάνουν μεγάλα ποσά, αλλά έχει αποδειχθεί επανειλημμένα στο παρελθόν ότι το ποσοστό επιτυχίας του συγκεκριμένου συστήματος δεν είναι ικανοποιητικό.

Η Bet365, πάντως, ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και πως σύντομα θα ανακοινώσει τα πρώτα της συμπεράσματα, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί πως μπορεί να συνδράμει στον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα άκρως επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου χρόνου της επιτρέπουν να επενδύσει τα απαραίτητα ποσά στην ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.