Νέες συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στην Κύπρο

Η Κύπρος βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης της αγοράς του online στοιχήματος, αλλά οι αρμόδιες Αρχές έχουν ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν συνεχόμενα κρούσματα παράνομου στοιχηματισμού. Η αστυνομία της Κύπρου προχώρησε σε μία ακόμη εξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχήματος και πραγματοποίησε συλλήψεις.

 

Παράνομο πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα

Αναλυτικότερα, η αστυνομία της Κύπρου ανακοίνωσε πως προχώρησε σε συλλήψεις τριών ατόμων, μετά από επιχείρηση στη Λάρνακα. Η έφοδος πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου, σε παράνομο πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα.

Στο πρακτορείο παρείσφρησε ένας αστυνομικός υπό κάλυψη, ο οποίος διαπίστωσε πως οι δύο υπεύθυνοι αποδέχτηκαν παράνομα στοιχήματα για συγκεκριμένο διαδικτυακό παιχνίδι. Η διαπίστωση οδήγησε στην έφοδο της αστυνομίας και στην σύλληψη των υπευθύνων, αλλά και στην κατάσχεση σχετικών τεκμηρίων. Έπειτα, συλλήφθηκε και η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας για το συγκεκριμένο πρακτορείο.

 

Ευρύτερη εκστρατεία κατά του παράνομου στοιχηματισμού

Η συγκεκριμένη επιχείρηση και οι συλλήψεις που απέφερε αποτελούν απλά ένα κομμάτι της ευρύτερης εκστρατείας της αστυνομίας της Κύπρου κατά του παράνομου στοιχηματισμού. Η χώρα ετοιμάζεται να ρυθμίσει αποτελεσματικά την αγορά του online στοιχήματος και τέτοια φαινόμενα αποτελούν τροχοπέδη στα σχέδιά της, για την είσπραξη εσόδων από τα στοιχήματα και, φυσικά, την προστασία των καταναλωτών.

Διαβάστε επίσης Νέες άδειες online στοιχήματος εξέδωσε η Κύπρος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.