Απλοποιείται ο νόμος περί στοιχήματος στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Δεδομένου ότι ο ομοσπονδιακός νόμος PASPA των ΗΠΑ έχει σταματήσει πλέον να ισχύει, όλες οι Πολιτείες που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία μιας ανοιχτής αγοράς στοιχήματος βρίσκονται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τη δημιουργία νομοσχεδίων που θα νομιμοποιήσει το στοίχημα εντός των ορίων τους. Μια από αυτές τις Πολιτείες είναι και η Νέα Υόρκη, η οποία είχε συντάξει πριν μερικούς μήνες ένα πρώτο νομοσχέδιο, αλλά πλέον στοχεύει στην απλοποίησή του, υπό το φως των νέων δεδομένων.

Θυμίζουμε ότι ο γερουσιαστής John Bonacic είχε καταθέσει το αρχικό του νομοσχέδιο τον προηγούμενο Μάρτιο, πριν καν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφασίσει για την κατάργηση του PASPA. Το εν λόγω νομοσχέδιο νομιμοποιούσε το στοίχημα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά παράλληλα έθετε κάποιους σημαντικούς περιορισμούς.

 

Άρση περιορισμών στους νόμους της Νέας Υόρκης

Κάποιοι από αυτούς τους περιορισμούς άρονται στο νέο νομοσχέδιο που σύνταξε ο ίδιος γερουσιαστής, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. Ο σημαντικότερος περιορισμός που πλέον απουσιάζει είναι αυτός που προέβλεπε ότι κάθε παίχτης που θα ήθελε να στοιχηματίζει online θα έπρεπε πρώτα να δηλώσει το λογαριασμό του αυτοπροσώπως σε κάποιο καζίνο ή σε πρακτορεία που βρίσκονται σε εγκαταστάσεις ιπποδρομίων. Ο συγκεκριμένος είχε σκοπό να ταυτοποιηθούν όλοι οι παίχτες της Πολιτείας, προκειμένου να είναι αποτελεσματικότερη η προστασία τους. Ωστόσο, κρίθηκε ιδιαίτερα αυστηρός και αφαιρέθηκε από το νέο νομοσχέδιο.

Αυτή είναι και η σημαντικότερη αλλαγή στο νέο νομοσχέδιο, με το όνομα S7900. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγών, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί αρχικά στην αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς και έπειτα στη Γερουσία για την τελική έγκριση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.