Πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας, η MGA, ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, με στόχο τον εμβολιασμό των εργαζομένων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας. Αναλυτικότερα, η MGA, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της χώρας, δημιούργησαν το Gaming Malta Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα διευκολύνει τους εργαζόμενους στον τομέα τυχερών παιχνιδιών να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερο.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται με σκοπό να θωρακιστεί αποτελεσματικά ένας από τους πιο επικερδείς κλάδους της οικονομίας της Μάλτας, ειδικά εν όψει της τουριστικής περιόδου. Ο όσο το δυνατόν πιο σύντομος εμβολιασμός των εργαζομένων στις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών θα φέρει λιγότερα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των τουριστών και η MGA ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, προκειμένου να οργανώσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα εμβολιασμών των εργαζομένων σε επίγεια καζίνο και άλλες επιχειρήσεις.

 

Ο σκοπός του GamingMalta Foundation

Σκοπός του Gaming Malta Foundation είναι να δημιουργήσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα εμβολιασμών για όλους τους εργαζόμενους στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας. Οι υπεύθυνοι θα αναλάβουν τη δημιουργία του προγράμματος, το οποίο θα τρέχει παράλληλα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, θα δημιουργηθούν εμβολιαστικά κέντρα σε επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, ώστε όλοι οι υπάλληλοί τους να εμβολιάζονται την ίδια ημέρα.

Η πρωτοβουλία της MGA για το νέο αυτό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με παρόμοιες πρωτοβουλίες τοπικών φορέων, αλλά και με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, αναμένεται να θωρακίσει πλήρως τη Μάλτα κατά της πανδημίας. Ήδη, άλλωστε, τα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι άκρως θετικά με το νησί της Μεσογείου να ανακοινώνει 2-3 νέα κρούσματα κάθε ημέρα και κανέναν θάνατο από τις 7 Μαΐου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.