Γερμανική… συμμαχία για 11 εταιρείες στοιχήματος

Έντεκα από τις μεγαλύτερες online εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη δημιούργησαν την German Sports Betting Association, μια συμμαχία με σκοπό την προώθηση μιας σταθερής και δίκαιης νομοθεσίας στη χώρα και την αποφυγή δημιουργίας μαύρων αγορών και άδικων πρακτικών. Οι έντεκα εταιρείες που προχώρησαν στη συμμαχία είναι οι Admiral Sportwetten, Betfair, BetterBet, Cashpoint, Deutsche Sportwetten, Hillside (New Media), Ladbrokes, Mybet, Stanleybet, Tipico και World of Sportsbetting.

 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντικά εξέλιξη σε νομοθετικό επίπεδο (και, φυσικά, σε επίπεδο ιδιωτικής πρωτοβουλίας), όχι μόνο για την πρόσφατα απελευθερωμένη αγορά της Γερμανίας, αλλά και για την ευρωπαϊκή αγορά γενικότερα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.