Προστατεύει την ακεραιότητα του αθλήματος η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον (BWF) προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, προκειμένου να προστατέψει την ακεραιότητα του αθλήματος, καθώς και τους αθλητές και τους παίχτες του στοιχήματος από φαινόμενα στοιχηματικής απάτης και χειραγώγησης των αγώνων. Η BWF ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τη συνεργασία της με την εταιρεία Genius Sports, η οποία θα παρέχει στους αρμόδιους το δικό της σύστημα παρακολούθησης στοιχηματικών μοτίβων.

Η εταιρεία Bet Genius έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη στον τομέα της προστασίας των αθλημάτων, καθώς διαθέτει μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που παρακολουθούν μοτίβα στοιχηματισμού και αποδόσεις και εντοπίζουν ύποπτες συμπεριφορές.

 

Θωρακίζεται από παράνομες συμπεριφορές το μπάντμιντον

Αν και το μπάντμιντον (και ο στοιχηματισμός σε αυτό) δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα, δε συμβαίνει το ίδιο και στον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι θέλουν να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα του αθλήματος, ειδικά εν μέσω κύματος καταγγελιών για στημένους αγώνες σε άλλα αθλήματα. Για αυτό το λόγο, η BWF θα χρησιμοποιεί στο εξής το σύστημα της Bet Genius, το οποίο (σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία) συγκρίνει σε πραγματικό χρόνο τις κινήσεις των αποδόσεων από στοιχηματικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο με ειδικούς αλγόριθμους και πληροφορίες από εκατοντάδες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο, προκειμένου να εντοπίζει και να προειδοποιεί άμεσα για ύποπτες κινήσεις. Παράλληλα, μια ομάδα ειδικών της Bet Genius θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του μπάντμιντον, όπως τα BWF World Championships, Sudirman Cup, Thomas & Uber Cup Finals, the BWF World Tour και BWF Tour Super 100.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.