Καμία αλλαγή για τις στοιχηματικές του Γιβραλτάρ

Μία από τις επιπτώσεις του Brexit αφορά και στις στοιχηματικές εταιρείες που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ, όπως οι BetVictor, Βwin και 888. Το Γιβραλτάρ, άλλωστε, θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην έξοδό του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλοί παίχτες ανησυχούν για το τι σημαίνει αυτό για τους λογαριασμούς που διατηρούν σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες.

 

Σύμφωνα, πάντως, με την GBGA (Gibraltar Betting & Gaming Association), την ένωση 20 τέτοιων εταιρειών που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ, οι επιπτώσεις θα είναι μηδαμινές. Οι υπεύθυνοι καθησύχασαν παίχτες και εταιρείες, διαβεβαιώνοντάς τους πως τίποτε δε θα αλλάξει στη λειτουργία τους.

 

Σύμφωνα με την GBGA, λοιπόν, το νομικό και πολιτικό πλαίσιο λειτουργίας αυτών των χωρών δεν πρόκειται να αλλάξει. Η GBGA πήρε με τη σειρά της διαβεβαιώσεις από τις αρμόδιες Αρχές της Αγγλίας, ενώ αναφέρει πως, ούτως ή άλλως, οι ισχύουσες απαιτήσεις δραστηριοποίησης τέτοιων εταιρειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση θέτουν ως προϋπόθεση την απόκτηση μίας επιπλέον άδειας, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν σε κάποια χώρα. 

 

Η ανακοίνωση της GBGA, τέλος, έχει ως εξής: “Προς το παρόν και για το άμεσο μέλλον, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο νομικό και στο πολιτικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο λειτουργούν οι εταιρείες μας. Σημειώνουμε, επίσης, πως οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη διαφορετικά νομικά πλαίσια λειτουργίας και πολλές απαιτούν από τις εταιρείες να αποκτήσουν επιπλέον άδειες δραστηριοποίησης. Περίοδοι εκτεταμένης πολιτικής αβεβαιότητας ενισχύουν την ανάγκη να εδρεύουμε σε μια περιοχή που υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τον τομέα μας στον μεγαλύτερο βαθμό. Η κυβέρνηση και οι νομοθέτες μας υποστηρίζουν και έχουμε πρόσβαση σε μια μεγάλη δεξαμενή ταλέντου και εμπειρίας στο online στοίχημα. Η πολιτική κρίση ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και η Ε.Ε. ενισχύει την πεποίθησή μας ότι το Γιβραλτάρ παραμένει ένα εξαιρετικό μέρος, για να δραστηριοποιηθεί κανείς στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Γιβραλτάρ είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο success story και σκοπός μας είναι να παραμείνει τέτοιο”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.