Κορυφώνονται οι διώξεις των στοιχηματικών εταιρειών στη Γκάνα

Η Ένωση Ποδοσφαίρου της Γκάνας (GFA) ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά από περιορισμούς για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος, απαγορεύοντάς τους να προσφέρουν στοιχήματα στις διοργανώσεις της. Προς το παρόν, όμως, ελάχιστες εταιρείες έχουν συμμορφωθεί και οι αρμόδιοι απειλούν να κυνηγήσουν νομικά όσους δεν συμμορφώνονται.

Ήδη, μάλιστα, η GFA ανακοίνωσε πως έχει προσφύγει σε δικηγόρους, οι οποίοι θα εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα, προκειμένου να αναγκάσουν τις εταιρείες στοιχήματος να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχήματα στους εγχώριους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Μήλον της έριδος οι εγχώριες διοργανώσεις στη Γκάνα

Πρόσφατα, η Ένωση Ποδοσφαίρου Γκάνας ανακοίνωσε πως δε δίνει το δικαίωμα σε καμία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος να προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού σε αγώνες που εμπίπτουν της δικαιοδοσίας της. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την προστασία της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου στη χώρα, αλλά ελάχιστες εταιρείες συμμορφώθηκαν.

Για αυτό το λόγο, οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την οδό της δικαιοσύνης, αφού η απόφαση της GFA είναι δεσμευτική. Προς το παρόν, άλλωστε, καμία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος δεν έχει λάβει έγκριση για να προσφέρει εγχώριους αγώνες και οι αρμόδιοι απευθύνθηκαν αρχικά στην ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της χώρας.

Η κατάσταση, όμως, δε φαίνεται να αλλάζει, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να εξετάζουν πλέον τα ένδικα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Έτσι, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την GFA έχουν ήδη λάβει τις επόμενες οδηγίες τους.


 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.