Ενισχύονται οι πιέσεις για τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία

Για μια ακόμα φορά, ο γερουσιαστής Angelo Coronel επανέφερε το θέμα της νομιμοποίησης των τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία, τονίζοντας ότι η σημερινή κατάσταση δεν ευνοεί κανέναν. Ο γερουσιαστής είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της νομιμοποίησης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη χώρα, αφού προτείνει συνεχώς μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν τη νόμιμη λειτουργία της αγοράς.

Άλλωστε, μπορεί τα τυχερά παιχνίδια να απαγορεύονται στη Βραζιλία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν εκλείψει. Σε πολλές περιπτώσεις, οι αρμόδιοι έχουν εντοπίσει παράνομες εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών, αλλά και ιστοσελίδες που προσεγγίζουν παίχτες χωρίς άδεια.

 

Η βασικότερη λύση για την αντιμετώπιση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών

Ο γερουσιαστής Angelo Coronel τόνισε για μια ακόμα φορά την άποψή του για τα τυχερά παιχνίδια, αναφέροντας ότι αποτελούν τη βασικότερη λύση για την αντιμετώπιση της παράνομης αγοράς. Παράλληλα, μέσω μηνύματος στα social media τόνισε ότι τα δημόσια ταμεία έχουν απόλυτη ανάγκη τα έσοδα που θα φέρει μια νόμιμη αγορά τυχερών παιχνιδιών, ειδικά μετά τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την πανδημία.

Αναλυτικότερα, ο γερουσιαστής ανέφερε τα εξής:

“Εν μέσω της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία, η δημιουργία μιας νόμιμης και ελεγχόμενης αγοράς τυχερών παιχνιδιών μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει τον τουρισμό και την ανάπτυξη. Υπάρχουν περισσότεροι από 13 εκατομμύρια άνεργοι και η Βραζιλία δε μπορεί να τους διαχειριστεί χωρίς να βάλει τα θεμέλια για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τα έσοδα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση τομέων, όπως η υγεία και η παιδεία”.

Οι θέσεις του Angelo Coronel είναι γνωστές εδώ και μήνες. Άλλωστε, ο γερουσιαστής πιέζει με κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία μίας νόμιμης αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία. Κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι είναι άσκοπο να εθελοτυφλεί η κυβέρνηση μπροστά στην αύξηση του παράνομου τζόγου στη χώρα και ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να νομιμοποιήσει τα τυχερά παιχνίδια, ώστε και να μπορεί να τα ελέγχει αποτελεσματικότερα και να εξασφαλίζει έσοδα μέσω της φορολογίας και της αδειοδότησης.

Οι φωνές για τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδίων όλο και πληθαίνουν, να θυμίσουμε πως και ο ομοσπονδιακός βουλευτής Pompeo de Mattos έχει ταχθεί φανατικά υπέρ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.