Διπλασιάστηκαν τα μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η BGC (Betting and Gaming Council), το εμπορικό όργανο των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά τους τελευταίους 10 μήνες, η παρουσία των μηνυμάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού στις ιστοσελίδες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια έχουν διπλασιαστεί. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια έχουν γίνει πιο ασφαλή για τους παίχτες, χάρη στην αύξηση των μνημάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού, η οποία με τη σειρά της οφείλεται στα έκτακτα μέτρα που λήφθηκαν για την πανδημία.

Αναλυτικότερα, ο κύριος λόγος για την αύξηση των μηνυμάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού είναι το σχέδιο της BGC για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκαλούσε το lockdown κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στο εν λόγω σχέδιο προβλεπόταν η αύξηση των μηνυμάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού σε όλες τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών.

 

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία της BGC

Στην αρχή του πρώτου lockdown που επιβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BGC εκπόνησε ένα σχέδιο για την προστασία των παιχτών του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών. Οι συνθήκες, άλλωστε, ήταν δυσκολότερες, λόγω του εγκλεισμού και των οικονομικών προβλημάτων που θα προκαλούσε το lockdown.

Στο σχέδιο αυτό αναφέρονταν 10 πρωτοβουλίες, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια του online στοιχήματος. Όλες οι πρωτοβουλίες αποτελούσαν πρόταση για τα μέλη της BGC, αλλά μπορούσαν να υιοθετηθούν από όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Και μία από τις πρωτοβουλίες ήταν η αύξηση των μηνυμάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού, στις ίδιες τις ιστοσελίδες, αλλά και στην επικοινωνία τους προς τα μέλη τους (προωθήσεις, ενημερώσεις κτλ.).

Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της BGC, τα μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού είναι σήμερα περισσότερα από τα διπλάσια, σε σχέση με εκείνα που θα συναντούσαν οι παίχτες πριν την έναρξη του πρώτου lockdown. Συγκεκριμένα, τα μηνύματα που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες αυξήθηκαν κατά 100%, ενώ εκείνα που εμφανίζονται στην επικοινωνία στοιχηματικών με τους πελάτες τους κατά 150%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.