Κορυφώνεται η καταπολέμηση παράνομου στοιχηματισμού στην Κολομβία

Οι αρμόδιες Αρχές της Κολομβίας δουλεύουν συνεχώς υπερωρίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα παράνομου στοιχηματισμού που αντιμετωπίζει η χώρα. Σε ολόκληρη την επικράτεια λειτουργούν παράνομες εγκαταστάσεις στοιχηματισμού και σκοπός της Coljuegos (της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής) είναι να εξαλείψει κάθε ίχνος τους.

Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, οι αρμόδιοι έκαναν ένα σημαντικό βήμα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εφόδους και κλείνοντας 20 εγκαταστάσεις παράνομου στοιχηματισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Coljuegos, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στην Huila, στα νοτιοδυτικά σύνορα της Κολοβίας, όπου εντόπισαν και έκλεισαν μια σειρά από παράνομα στέκια στοιχήματος.

 

Η εικόνα της στοιχηματικής αγοράς στην Κολομβία

Στην Κολομβία, το επίγειο και το online στοίχημα είναι νόμιμα, αλλά οι δύο αγορές ρυθμίζονται με αυστηρούς νόμους. Όπως είναι φυσικό, για να δραστηριοποιηθεί μια εταιρεία στον online τομέα, θα πρέπει να αποκτήσει την σχετική άδεια από την Coljuegos και να πληροί μια σειρά από προϋποθέσεις. Αντίθετα, στο επίγειο στοίχημα, η αγορά είναι μονοπωλιακή και κάθε τυχερό παιχνίδι διεξάγεται από το κράτος.

Τα παραπάνω έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις αρμόδιες Αρχές. Από τη μία, κάποιες εταιρείες του εξωτερικού δραστηριοποιούνται στη χώρα χωρίς άδεια. Και, από την άλλη, υπάρχουν εκατοντάδες εγκαταστάσεις παράνομου στοιχηματισμού ανά τη χώρα, οι οποίες λειτουργούν χωρίς άδεια και ελέγχονται από τις τοπικές συμμορίες.

Άλλωστε, πολλές φορές οι αρμόδιες Αρχές έχουν δείξει την αναποτελεσματικότητά τους στην καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος, ενώ δεν απουσιάζουν και τα σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται ακόμη και αξιωματούχοι.

Μετά την ισχύ νέων νόμων το 2017, πάντως, η αγορά στοιχήματος της Κολομβίας οργανώθηκε σε αποτελεσματικό βαθμό, ενώ και η αντιμετώπιση του παράνομου στοιχηματισμού ανέβηκε στη λίστα προτεραιοτήτων και έγινε πιο αποτελεσματική.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη