Συνεργασία UKGC-Twitter για την προστασία από τις στοιχηματικές διαφημίσεις

Η UKGC προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία, την πρώτη της με πλατφόρμα social media, προκειμένου να ενισχύσει την προστασία όσων αντιμετωπίζουν καθημερινά βομβαρδισμό διαφημίσεων για το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια. Η νέα συνεργασία ξεκίνησε με μια εκτενή ενημέρωση για τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους όσοι χρήστες του Twitter θέλουν να μειώσουν ή να εξαλείψουν τις στοιχηματικές διαφημίσεις που απευθύνονται σε εκείνους, αλλά και με μια σειρά πρωτοβουλιών από το Twitter.

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους συνεργασία της UKGC, η οποία είναι αποφασισμένη να μειώσει τον καταιγισμό στοιχηματικών διαφημίσεων που δέχονται οι Άγγλοι, όχι μόνο στα παραδοσιακά ΜΜΕ, αλλά και στα social media. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, δήλωσαν ότι αυτή θα ακολουθήσουν νέες παρόμοιες συνεργασίες.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συνεργασία;

Μόλις ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με το Twitter, η UKGC έδωσε στη δημοσιότητα και ένα τετρασέλιδο φυλλάδιο με εκτενείς οδηγίες για όσους θέλουν να μειώσουν ή να εξαλείψουν τις στοιχηματικές διαφημίσεις από το Twitter feed τους. Οι οδηγίες αυτές περιλαμβάνουν συμβουλές για τις λέξεις κλειδιά και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα εργαλεία που προσφέρει το Twitter, όπως το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων, η δημιουργία λίστας προτιμήσεων στο προφίλ και το κουμπί mute.

Από την πλευρά του, το Twitter έχει φροντίσει ώστε τα απαραίτητα εργαλεία να είναι πιο εύκολα σε πρόσβαση. Κάποιες αλλαγές στο μενού που θα έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες από την Αγγλία φέρνουν σε πιο περίοπτη θέση τα συγκεκριμένα εργαλεία, προκειμένου να είναι ευκολότερη η προστασία των χρηστών από τις στοιχηματικές διαφημίσεις.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του Twitter δεσμεύθηκαν απέναντι στην UKGC, προκειμένου να επανεξετάσουν τις πολιτικές τους, σχετικά με τις νόμιμες και παράνομες διαφημίσεις, λαμβάνοντας υπόψη και τις εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν χωρίς άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.