Μάλτα: Έλεγχοι για το ενδεχόμενο απονομής αδειών στη Μαφία

Η MGA, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας, αλλά και υπεύθυνη για δεκάδες άδειες σε online στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης, ξεκίνησε τη διαδικασία ελέγχου των αδειών που έχει παραχωρήσει, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι αυτές δεν έχουν καταλήξει σε εταιρείες που ελέγχονται από τη Μαφία. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα ελέγξουν κάθε άδεια που έχουν απονείμει σε εταιρείες online στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν αδειοδοτημένες εταιρείες που ελέγχονται από ανθρώπους που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα.

Ήδη, μάλιστα, η MGA ακύρωσε μία από τις άδειες που έχει απονείμει, καθώς εντοπίστηκε σχέση της εταιρείας με τη Μαφία.

 

MGA εναντίον ιταλικής Μαφίας

Αναλυτικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα, η MGA ακύρωσε την άδεια που είχε απονείμει στην εταιρεία Phoenix International, εξαιτίας της σχέσης της με τον Benedetto Bacchi, ο οποίος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο επιχειρήσεων της ιταλικής αστυνομίας κατά της Μαφίας. Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, ο Bacchi εκμεταλλεύτηκε τις σχέσεις του με την στοιχηματική εταιρεία, προκειμένου να αποφύγει τους νόμους που θα τον υποχρέωναν να πληρώσει φόρους για τις δραστηριότητές του.

Οι παραπάνω εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα την αφύπνιση της MGA και την έναρξη της προσπάθειας να ελεγχθεί κάθε άδεια και κάθε αδειοδοτημένη εταιρεία για σχέσεις με τη Μαφία. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΔΣ της MGA, Joseph Cuschieri, έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία με την επιτροπή κατά της Μαφίας της ιταλικής Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές σχέσεις.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η MGA έχει ακυρώσει στο παρελθόν αρκετές από τις άδειες που έχει εκδώσει, μετά από σύνδεση κάποιας online στοιχηματικής εταιρείας με την ιταλική Μαφία.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη