Δικογραφία για απάτη σε βάρος στοιχηματικής ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη

Ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ο βοηθός του είδαν να σχηματίζεται εις βάρος τους δικογραφία, εξαιτίας απάτης που πραγματοποιούσαν κατά στοιχηματικής ιστοσελίδας του διαδικτύου. Οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία των πελατών τους, προκειμένου να ανοίγουν λογαριασμούς σε στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται νόμιμα online και να εξασφαλίζουν πριμ και ανταμοιβές εγγραφής.

 

Η απάτη με τα στοιχεία πελατών

Οι περισσότερες από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα προσφέρουν ανταμοιβές και πριμ στα νέα μέλη τους, μόλις αυτά πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση. Ωστόσο, τέτοιου είδους προσφορές ισχύουν μόνο μία φορά (με την πρώτη κατάθεση) και κανείς παίχτης δε δικαιούται να ανοίξει περισσότερους από έναν λογαριασμούς στην ίδια ιστοσελίδα. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι απαιτούν (και είναι υποχρεωμένοι και από το νόμο να το κάνουν) ταυτοποίηση των στοιχείων κάθε λογαριασμού, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Ο 36χρονος πράκτορας από τη Θεσσαλονίκη, όμως, αποκτούσε τα απαραίτητα φωτοαντίγραφα (ταυτότητας και λογαριασμών κοινής ωφέλειας), προκειμένου να είναι σε θέση να ανοίγει διαφορετικούς λογαριασμούς με διαφορετικά στοιχεία, παρόλο που τους χειριζόταν όλους ο ίδιος. Με αυτόν τον τρόπο, εκμεταλλευόταν ένα πλήθος από στοιχηματικά πριμ.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, αποκτούσε τα φωτοαντίγραφα έναντι αμοιβής και είχε ανοίξει αρκετούς λογαριασμούς, οι οποίοι είχαν πριμοδοτηθεί στο σύνολό τους.

Η δικογραφία σχηματίστηκε κατά του 36χρονου ιδιοκτήτη, αλλά και του 28 υπαλλήλου του πρακτορείου του, ο οποίος ενεργούσε με τον ίδιο τρόπο, κατά εντολή του αφεντικού του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.