Και πάλι πρώτη στην Ιταλία η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η Bet365 είναι η κορυφαία από τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη γειτονική Ιταλία και οι οικονομικές επιδόσεις της το αποδεικνύουν μήνα με το μήνα, αφού έχει καταφέρει να ξεπερνά σταθερά τον ανταγωνισμό. Όπως και τους προηγούμενους μήνες, έτσι και τον Ιανουάριο, η Bet365 βρέθηκε μπροστά από τους ανταγωνιστές της, στους τομείς του τζίρου και των εσόδων.

Η συγκεκριμένη πρωτιά δεν αποτελεί κάτι νέο για την Bet365. Από τότε που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ιταλία, η στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών παιχτών στοιχήματος και το αποδεικνύει κάθε μήνα, κατακτώντας (αν όχι την κορυφαία) μία από τις κορυφαίες θέσεις στους τομείς των εσόδων.

 

Τα ιταλικά έσοδα της Bet365 για τον Ιανουάριο

Τον Ιανουάριο του 2020, η Bet365 βρέθηκε για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της ιταλικής αγοράς, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο τζίρο και τα μεγαλύτερα έσοδα. Ειδικά στον δεύτερο τομέα, η Bet365 ξεπέρασε τον ανταγωνισμό με έσοδα της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι η διαφορά από τις επόμενες εταιρείες της κορυφαίας τριάδας είναι αρκετά μεγάλη, αφού η δεύτερη Snaitech (ιδιοκτησίας της Playtech) εξασφάλισε μόλις 12,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η δεύτερη SKS365 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η εικόνα του Ιανουαρίου δε διαφέρει ιδιαίτερα από την αντίστοιχη προηγούμενων μηνών. Τους περισσότερους μήνες του 2019, η Bet365 κατάφερε να συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους τζίρους και να εξασφαλίσει τα περισσότερα έσοδα. Η εταιρία βασίζεται στην κορυφαία ιστοσελίδα της, η οποία προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών, αλλά και σύγχρονες υπηρεσίες, τις οποίες οι Ιταλοί παίχτες δε μπορούν να βρουν πουθενά αλλού. Τέλος, όπως είναι φυσικό, το όνομα της Bet365, ένα από τα κορυφαία σε ολόκληρη την Ευρώπη, δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην εταιρία στοιχήματος.

Να θυμίσουμε πως και τους πρώτους μήνες του 2019 η Bet365 ήταν στην πρώτη θέση της ιταλικής αγοράς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.