Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στην ιταλική αγορά online στοιχήματος

Η πανδημία και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει έχουν φέρει μια σειρά ανακατατάξεων στην ιταλική αγορά στοιχήματος, αφού οι προτιμήσεις των παιχτών έχουν αλλάξει, εξαιτίας του φόβου για την εξάπλωση του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν. Μια από τις βασικότερες (και πλέον αναμενόμενες) αλλαγές που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του 2020 είναι η μετατόπιση πολλών παιχτών από το επίγειο στοίχημα στο online. Αυτή η μετατόπιση, όμως, προκάλεσε επιπλέον αλλαγές στην αγορά online στοιχήματος, αφού πλέον στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων παιχτών βρίσκονται στοιχηματικές εταιρείες που οι Ιταλοί γνωρίζουν από το επίγειο στοίχημα.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Bet365 στην ιταλική αγορά online στοιχήματος. Τα τελευταία χρόνια, η Bet365 ήταν σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις όσων στοιχημάτιζαν online και η ιστοσελίδα που εξασφάλιζε με διαφορά τα περισσότερα έσοδα. Όσο, όμως, το επίγειο στοίχημα έδινε τη θέση του στο online, πολλοί παίχτες προτίμησαν τις εταιρείες που γνώριζαν από το επίγειο στοίχημα, αφήνοντας την Bet365 σε χαμηλότερες θέσεις και με σαφώς μειωμένα έσοδα.

 

Η εικόνα της ιταλικής αγοράς online στοιχήματος τον Δεκέμβριο

Η εικόνα των συνεχών ανακατατάξεων συνεχίστηκε και τον Δεκέμβριο του 2020, όπου για μια ακόμα φορά μια εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για το επίγειο στοίχημα κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα έσοδα στο online. Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση της λίστας με τις ιστοσελίδες που εξασφάλισαν τα περισσότερα έσοδα μέσα στον Δεκέμβριο βρέθηκε η Goldbet. Η Goldbet έχει δει τα έσοδά της από το επίγειο στοίχημα να συρρικνώνονται, ωστόσο, η εικόνα στον online τομέα είναι η ακριβώς αντίθετη.

Συγκεκριμένα, η Goldbet βρέθηκε στην πρώτη θέση του Δεκεμβρίου, με έσοδα ύψους 22,6 εκατομμυρίων ευρώ. Στη δεύτερη θέση, με πολύ μικρή διαφορά, βρέθηκε η Sisal, μία ακόμα εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για το επίγειο στοίχημα, αλλά έχει και online παρουσία, με έσοδα 22 εκατομμυρίων ευρώ. Στην τρίτη θέση, τέλος, βρέθηκε η Snaitech, με έσοδα 20,7 εκατομμυρίων ευρώ. Τα παραπάνω στοιχεία δε δείχνουν μόνο ότι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στο online στοίχημα, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το επίγειο, αλλά και πως η αγορά έχει γίνει περισσότερο ανταγωνιστή, καθώς απουσιάζει η χωρίς αντίπαλο υπεροχή που παρατηρούνταν τους μήνες που κυριαρχούσε η Bet365.

Η Bet365, πάντως, αν και βρέθηκε ξανά σε χαμηλότερη θέση τον Δεκέμβριο, αποτελεί την στοιχηματική ιστοσελίδα της ιταλικής αγοράς που εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα μέσα στο 2020, με 139,2 εκατομμύρια ευρώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.