Αύξηση εσόδων προβλέπει για το 2017 η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral ανακοίνωσε επίσημα πριν μερικές ημέρες τις οικονομικές της προβλέψεις για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2017. Τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες, αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς τα έσοδά της έχουν παρουσιάσει ικανοποιητική αύξηση.

 

Προβλέψεις για αύξηση εσόδων κατά 4%

Σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral, λοιπόν, τα έσοδά της για το 2017 παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 4%. Αυτό σημαίνει ότι και τα κέρδη της στοιχηματικής εταιρείας θα είναι αυξημένα, όταν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Σημαντικό ρόλο στην προβλεπόμενη αύξηση, όσον αφορά στα έσοδα της Ladbrokes Coral, έπαιξε το άκρως επιτυχημένο τέταρτο τρίμηνο του 2017. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών του χρόνου, τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας αυξήθηκαν κατά 12%, σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα. Η αύξηση αφορά και στα έσοδα της εταιρείας στην αγγλική αγορά (3%), αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Εξαιρετικά προσοδοφόρα, άλλωστε, αποδείχθηκε και η παρουσία της Ladbrokes Coral σε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Τέλος, σημαντική αύξηση εσόδων παρουσίασε το ψηφιακό τμήμα της εταιρείας. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, τα online καζίνο και τα υπόλοιπα διαδικτυακά προϊόντα της Ladbrokes Coral παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 23%, σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2016, συνεισφέροντας σημαντικά στη συνολική αύξηση των εσόδων της στοιχηματικής εταιρείας.

Διαβάστε και τα οικονομικά αποτελέσματα που είχαν ανακοινωθεί για το πρώτο εξάμηνο του 2017.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.