Αύξηση στα έσοδα της Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της εντός του πρώτου τετραμήνου του 2014, ωστόσο, τα κέρδη της επηρεάστηκαν σημαντικά (όπως και αυτά πολλών ακόμη από τις υπόλοιπες online εταιρίες στοιχημάτων ) από δύο άσχημα - από πλευράς στοιχήματος - Σαββατοκύριακα.

 

Αναλυτικότερα, η ιρλανδική εταιρεία του online στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε πως τα κέρδη της δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα από τα Σαββατοκύριακα της 11ης-12ης Ιανουαρίου και 22ης-23ης Μαρτίου. Τις συγκεκριμένες ημέρες, οι νίκες των φαβορί ανήλθαν πάνω από το μέσο όρο, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να αποζημιώσει με μεγάλα ποσά τα μέλη της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο διημέρων, 9 από τα 10 φαβορί που αγωνίζονταν στην Premier League κέρδισαν, αναγκάζοντας σε σοβαρές απώλειες την Paddy Power που κλήθηκε να αποζημιώσει υψηλής αξίας στοιχήματα και παρολί.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.