Ξεκίνησε η Εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η βιομηχανία του στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται αυτές της ημέρες εν μέσω της Εβδομάδας Υπεύθυνου Στοιχηματισμού (Responsible Gambling Week), η οποία διαρκεί από τις 12 έως τις 18 Οκτωβρίου. Οι δράσεις της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και σκοπό έχουν να ενημερώσουν τους Άγγλους παίχτες για τους κινδύνους που κρύβει ο εθισμός στον τζόγο.

Η συγκεκριμένη εβδομάδα αποτελεί πρωτοβουλία της IGRG (Industry Group for Responsible Gambling) και διεξάγεται με τη βοήθεια μη κερδοσκοπικών εταιρειών, όπως η GambleAware και η GamCare.

 

Οι δράσεις της Εβδομάδας Υπεύθυνου Στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Στοιχηματισμού, οι φορείς της βιομηχανίας στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν φροντίσει για την ενημέρωση των παιχτών, σχετικά με τα θέματα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και των κινδύνων που κρύβει ο εθισμός στον τζόγο. Οι παίχτες μπορούν να ενημερωθούν για μια πλειάδα θεμάτων, αλλά και να ζητήσουν βοήθεια για τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν.

Οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της τρέχουσας εβδομάδας ήταν μεγάλες και οι υπάλληλοι των στοιχηματικών εταιρειών, σε πρακτορεία, ιστοσελίδες και άλλα σημεία, είναι εκπαιδευμένοι, προκειμένου να ενημερώνουν και να βοηθούν τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να επισκέπτονται τις στοιχηματικές ιστοσελίδες της Αγγλίας, όπου υπάρχουν σχετικά αφιερώματα, ή την ιστοσελίδα της Εβδομάδας Υπεύθυνου Στοιχηματισμού. Εκεί, θα ενημερωθούν και θα δουν σε ποια σημεία μπορούν να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια. Τέλος, έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες συζήτησης για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό στα social media.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.