Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes Coral το τρίτο τρίμηνο του 2018

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes Coral κατάφερε να εξασφαλίσει αυξημένα έσοδα κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2018, κυρίως χάρη στη συνδρομή του Μουντιάλ, που βρισκόταν στην κορύφωσή του το πρώτο 15θήμερο του Ιουλίου. Τα αυξημένα έσοδα της στοιχηματικής εταιρίας την καθιστούν μια εξαιρετικά πολύτιμη επένδυση για τη νέα ιδιοκτήτρια, τη GVC Holdings, ενώ παράλληλα της δίνουν προβάδισμα για το 2018, έναντι του 2017, όσον αφορά στα συνολικά κέρδη του έτους.

Θυμίζουμε ότι, εδώ και μερικούς μήνες, η Ladbrokes Coral έχει εξαγοραστεί από την GVC Holdings, ιδιοκτήτρια εταιρία μεταξύ άλλων των Sportingbet και Βwin. Τα αυξημένα έσοδά της, λοιπόν, ωφέλησαν σε μεγάλο βαθμό και τα συνολικά έσοδα της Bwin, η οποία είδε τα έσοδα των εταιριών που της ανήκουν να αυξάνονται, χάρη στο Μουντιάλ.

 

Σημαντική αύξηση εσόδων για τη Ladbrokes Coral

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η GVC Holdings, και η Ladbrokes και η Coral (οι οποίες είχαν συγχωνευθεί πριν εξαγοραστούν από τη GVC) κατάφεραν να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα του τρίτου τριμήνου του 2018, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2017. Συγκεκριμένα, τα έσοδα της Ladbrokes παρουσίασαν αύξηση κατά 23% και της Coral κατά 29%.

Η συγκεκριμένη αύξηση στα έσοδα των δύο εταιριών στοιχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και τα συνολικά έσοδα της GVC Holdings κατά 14% στο τρίτο τρίμηνο. Παράλληλα, χάρη σε αυτή την αύξηση, τα έσοδα της GVC για το σύνολο του 2018 έως σήμερα παραμένουν κατά 10% υψηλότερα από τα αντίστοιχα του 2017.

Όπως είναι φυσικό, ο ρόλος του online στοιχήματος είναι ο σημαντικότερος στην αύξηση εσόδων των δύο εταιρειών. Άλλωστε, τα έσοδα του online στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 31%, χάρη στο Μουντιάλ, δίνοντας σημαντική ώθηση στο σύνολο των online τυχερών παιχνιδιών κατά 28%. Από την άλλη, τα έσοδα της GVC από το επίγειο στοίχημα (οι Ladbrokes και Coral δραστηριοποιούνται και μέσω πρακτορείων επίγειου στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο) μειώθηκαν κατά 2%.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.